Gebelik testinde silik çizgi

samira4949

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
34
7
28
merhaba adetim Üzerinden beş gün geçti bir gün kala test yaptım beyaz çizgi çıktı pembe oldu iki gün sonra tekrarladım bu sefer hemen çok ince bir çizgi çıktı silik pembe dün yaptım tekrarlamak smacıyla hemen değil de yarım saat sonra çıktı böyle Olan var mı acaba

merhaba adetim Üzerinden beş gün geçti bir gün kala test yaptım beyaz çizgi çıktı pembe oldu iki gün sonra tekrarladım bu sefer hemen çok ince bir çizgi çıktı silik pembe dün yaptım tekrarlamak smacıyla hemen değil de yarım saat sonra çıktı böyle Olan var mı acaba
Canım testlerini atar mısın

CB3A4B0B-B76F-45E0-9092-44623AEA74A9.png

Yaaaa hadi inşallah ama neden aynı anda ikisinde kırmızı olmuyor kafam çok karıştı 🥰geçen ay mesela yine geçti adetim ama hiç böyle olmadı daha sonra
Aynı anda ikisininkinden kırmızı olması için betanın baya yükselmesi lazım adetin baya geçmesi lazım biz dayanamıyoruz ama o filmlerdeki gibi olmuyo hiç 😂🤷🏼‍♀️

Aynı anda ikisininkinden kırmızı olması için betanın baya yükselmesi lazım adetin baya geçmesi lazım biz dayanamıyoruz ama o filmlerdeki gibi olmuyo hiç 😂🤷🏼‍♀️
Evet doğru diyorsun ama umudumu yitirdim galiba bu akşam tekrarladım birsey cıkar mı koyulaşır mı diye ama yine yok daha sonradan belirdi buharlaşma çizgisi galiba bu ama yaptım büyün testlerde böyle mi çıkar ya

Evet doğru diyorsun ama umudumu yitirdim galiba bu akşam tekrarladım birsey cıkar mı koyulaşır mı diye ama yine yok daha sonradan belirdi buharlaşma çizgisi galiba bu ama yaptım büyün testlerde böyle mi çıkar ya
Nasıl yani test yaptın da çıkmadı mı kız
Anlamadım
Kaç sürede çıkıyo çizgi

Nasıl yani test yaptın da çıkmadı mı kız
Anlamadım
Kaç sürede çıkıyo çizgi
Geçen ayda bir hafta geçti yaptım ama sonradan da olsa hiçbirsey çıkmadı ve dünden beri başım dönüyor ara sıra doktora mı görünsem acaba normalde sivilcem çıkar olacağım zaman şimdi öyle birseyde yok

Şimdi yaptınız mı test
Belki geç döllenme olmuştur
Ama kan verin neden soru işareti ile devam ediyorsunuz ki ilaçda içemezsin bebek ihtimalı var haliyle

Şimdi yaptınız mı test
Ama kan verin neden soru işareti ile devam ediyorsunuz ki ilaçda içemezsin bebek ihtimalı var haliyl
Şimdi yaptınız mı test
Ama kan verin neden soru işareti ile devam ediyorsunuz ki ilaçda içemezsin bebek ihtimalı var haliyle
Yok dün gece yaptım ilk yine ince bir çizgi Çıktı daha sonra belirgin oldu hafif bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum canım ya

Yok dün gece yaptım ilk yine ince bir çizgi Çıktı daha sonra belirgin oldu hafif bilmiyorum hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum canım ya
Bu benim olursa inşallah ikinci olacak ne zamandır bekliyoruz olmuyor eşimin morfoloji sorunu vardı ilki bile bana hiç ummadığım bir anda artık kafamdan atmıştım yani test yapar yapmaz çift çizgiyi gördüm hemde ikide kırmızı bu testler de şimdi böyle olunca kan vermeye korkuyorum çıkmaz diye

Canım ne kadar korksan kork varsa vardır yoksa yoktur bu nasip işi
Bende silik şekilde ögrendim
Orada hemen 4-5 dk silik çıkınca bebegi yok edemiyorsun malesef 😂🐣

X