Cnm gözüm aydın hamilesin büyük ihtimal daha çok yeni oyuzden silik bende de böyle çıkmıştı 136 idi değerim bera hcgmMerhaba kızlarr
Ben 1 yıllık evliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktora gittik bi sorun yok (kan uyuşmazlığı dışında )
Geçen aylarda adetim baya bi gecikti 2 kere test yaptım ama malesef negatifdi doktora gittim kist vs olmadığını öğrendim. Neden geciktiğini hala bilmiyorum :)) neyse gelelim esas konuya
16 haziranda adet olmam gerekiyordu geccikti. Herhangi bi hamilelik belirtisi yoktu acıkcası önceki negatif testlerden sonrada hemen test yapmak istemedim korkuyordum cünkü.
Bugün seçim günü şans eseri nöbetçi eczane okulumun karşısındaymış :)))
Eşimin baskısıyla hadi tamam bi deneyelim bakalım sonuç ne dedim. Ve test sonucu 2. çizgi biraz silik çıktı çarşamba doktora gitmeyi planlıyorum sizce durum nedir ?Eki Görüntüle 2161071
yaa çok teşekkürler canlar çarşamba gidicez inşş
Geçen aylarda adetim baya gecikmişti dediniz merak ettim geçiken adetin üstüne adet olduktan sonramı hamile kaldınız yoksa hiç adet olmadanmi ogrendiniz insallah anlatabilmisimdir kusura bakmayın çok merak ettim :))Merhaba kızlarr
Ben 1 yıllık evliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktora gittik bi sorun yok (kan uyuşmazlığı dışında )
Geçen aylarda adetim baya bi gecikti 2 kere test yaptım ama malesef negatifdi doktora gittim kist vs olmadığını öğrendim. Neden geciktiğini hala bilmiyorum :)) neyse gelelim esas konuya
16 haziranda adet olmam gerekiyordu geccikti. Herhangi bi hamilelik belirtisi yoktu acıkcası önceki negatif testlerden sonrada hemen test yapmak istemedim korkuyordum cünkü.
Bugün seçim günü şans eseri nöbetçi eczane okulumun karşısındaymış :)))
Eşimin baskısıyla hadi tamam bi deneyelim bakalım sonuç ne dedim. Ve test sonucu 2. çizgi biraz silik çıktı çarşamba doktora gitmeyi planlıyorum sizce durum nedir ?Eki Görüntüle 2161071
Canım geciktikten sonra oldum o sonmuş bidaha olmadım tamamen karıştı yaniGeçen aylarda adetim baya gecikmişti dediniz merak ettim geçiken adetin üstüne adet olduktan sonramı hamile kaldınız yoksa hiç adet olmadanmi ogrendiniz insallah anlatabilmisimdir kusura bakmayın çok merak ettim :))
Anladım cnm yani geçtikten sonra bidaha oldun üstüne hamile kaldın doğru anladım demi canmCanım geciktikten sonra oldum o sonmuş bidaha olmadım tamamen karıştı yani
Test bozuk sanki. Ama bence gebelik var.Ben bundan birşey anlamadım yardımcı olur musunuz ?
Adet tarihi ne zamanBen bundan birşey anlamadım yardımcı olur musunuz ?
Bende bozuk mu değil mi anlamadım bayramdan önce kimyasal gebelik yaşadım. Bir kaç gündür miğde bulantım baş ağrım filan oluyo ondan şüphelendim birde akıntım çok var. Bir deniyim olsa bile çok erken gözükmez dedim ama sizede bir sorayım dedimTest bozuk sanki. Ama bence gebelik var.
10 gün önce filan kanamam bitti bundan önce kimyasal gebelik yaşadığım için adet tarihimi bende bilmiyorumAdet tarihi ne zaman
Ne zaman bittiği çok önemli değil. Ne zaman basladigb önemli. Sen yumurtlama gününde yaptıysan, yani 16- 22 arasi gebelik olmutur. Adetlerin 28 günde bir mı peki6 haziranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?