- 12 Mayıs 2018
- 118
- 32
- 48
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kaç gün sürdü. Kanama yani.En son bir ilaç kullandım haziranın 18 gibi tekrae kanamam oldu doktor onu adet olarak saydı
Anlamadım 18 haziran da kimyasal gebelik tanısı mi kondu
Tam da yumurtlama günü sonrasında. Eğer az bı kanamaysa yerlesme kanaması olabilir6 ekimden sonra kanamam olduğu için konuldu . En sonra 18 inde birdaha kanamam oldu
Ben senin durumunu tam anlamadım. Şimdi son olarak 6 Haziran'da adet oldun. Sonra 18 Haziranda az mı geldi.Yani hamile olabilirim öyle mi anladım
sanırım evet kimyasalda ben de aynısını yaşadım. bi kanamayla düşük yapıyosun. sonra yaklaşık 10 gün sonra bir kanama daha geçiriyosun.Ben senin durumunu tam anlamadım. Şimdi son olarak 6 Haziran'da adet oldun. Sonra 18 Haziranda az mı geldi.
ben de kimyasal geçirdim bu ay adetimi bekliyorum. hamile kalırsan haber ver. inşallah hamilesindirYani hamile olabilirim öyle mi anladım
İnşallah canım Sende hamilesindir inşallahben de kimyasal geçirdim bu ay adetimi bekliyorum. hamile kalırsan haber ver. inşallah hamilesindir![]()
Canım acaba hala burdamısın bende seninle aynı durumdayım benim testlerde silik daha önce kimyasal gebelik yaşadım ondan gitmek istemiyorum hastaneyeMerhaba kızlarr
Ben 1 yıllık evliyim ve bir süredir çocuk sahibi olmak istiyoruz. Doktora gittik bi sorun yok (kan uyuşmazlığı dışında )
Geçen aylarda adetim baya bi gecikti 2 kere test yaptım ama malesef negatifdi doktora gittim kist vs olmadığını öğrendim. Neden geciktiğini hala bilmiyorum :)) neyse gelelim esas konuya
16 haziranda adet olmam gerekiyordu geccikti. Herhangi bi hamilelik belirtisi yoktu acıkcası önceki negatif testlerden sonrada hemen test yapmak istemedim korkuyordum cünkü.
Bugün seçim günü şans eseri nöbetçi eczane okulumun karşısındaymış :)))
Eşimin baskısıyla hadi tamam bi deneyelim bakalım sonuç ne dedim. Ve test sonucu 2. çizgi biraz silik çıktı çarşamba doktora gitmeyi planlıyorum sizce durum nedir ?Eki Görüntüle 2161071