Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi marka test bu ?Eki Görüntüle 3457947
Kızlar 7-8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum reglim 5 gün gecikti bende test yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı. Haftasonu olduğu için kan testi pazartesi günü çıkıyor ama çok merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Avox gebelik testiHangi marka test bu ?
bu mor kapaklı test bazen yanlış çıkabiliyor burda gördüklerime göre. inşallah vardır. özel hastane veya acil servise giderseniz sonucunuz 1.5 saate
Peki normal de de böyle silik mi oluyor? Yoksa çok net bir çizgi mi oluyorbu mor kapaklı test bazen yanlış çıkabiliyor burda gördüklerime göre. inşallah vardır. özel hastane veya acil servise giderseniz sonucunuz 1.5 saate çıkar
Awox ise bir ihtimal olabilir başka bir marka ile tekrar deneyin bence çünkü çizgi var yada bi an önce kan verinAvox gebelik testi
benimki gayet net pembe bir çizgizydi valla. erken gebelik testim reglden 4 gün önce böyleydi.Peki normal de de böyle silik mi oluyor? Yoksa çok net bir çizgi mi oluyor
Hangi marka aldığınızı hatırlıyor musunuz?benimki gayet net pembe bir çizgizydi valla. erken gebelik testim reglden 4 gün önce böyleydi.
Öyle mi diyorsunuz bende onu anlayamadım zaten silik yaBence var gibi pek çok kişi bu şekilde silikken öğreniyor
Öyle mi diyorsunuz Avox iyi bir marka mı pekiAwox ise bir ihtimal olabilir başka bir marka ile tekrar deneyin bence çünkü çizgi var yada bi an önce kan verin
Ar+l med den iyidir Ar+lmed deseydiniz kesinlikle güvenmeyin derdim ama awox olunca bi şüphelendirdi başka bir markayla tekrar deneyin hatta kaset testte alınÖyle mi diyorsunuz Avox iyi bir marka mı peki
predictor marka kullandım ben hepHangi marka aldığınızı hatırlıyor musunuz?
Kaset test neAr+l med den iyidir Ar+lmed deseydiniz kesinlikle güvenmeyin derdim ama awox olunca bi şüphelendirdi başka bir markayla tekrar deneyin hatta kaset testte alın
Bi erken bide normal test derseniz eczanede verirlerKaset test ne
Tamam çok teşekkür ederiimBi erken bide normal test derseniz eczanede verirler
Hangi marka bu test acaba?benimki gayet net pembe bir çizgizydi valla. erken gebelik testim reglden 4 gün önce böyleydi.
predictorHangi marka bu test acaba?
Silik çizgi de olsa pozitif sayılıyor. Bende ilk gebeliğimde silik çıkmıştıEki Görüntüle 3457947
Kızlar 7-8 aydır hamile kalmaya çalışıyorum reglim 5 gün gecikti bende test yaptım ama çok silik bir çizgi çıktı. Haftasonu olduğu için kan testi pazartesi günü çıkıyor ama çok merak ediyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?