• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde(kaset tipi) ikinci çizgi silik çıktı erken gebil testinde negatif

Fatosss_mustafa

hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
1.790
750
73
Kızlar kafam çorbaya döndü ya kaset tipi 5 tl ye gittim gebelik testi aldım sabah hiç beklemiyordum ikinci çizgi silik çıktı koştura koştura erken gebelik testlerinden aldım negatif çıktı ne olur yardım edin yaşayan varmı böyle bir şey
IMG_20200713_100555.jpg

Kızlar kafam çorbaya döndü ya kaset tipi 5 tl ye gittim gebelik testi aldım sabah hiç beklemiyordum ikinci çizgi silik çıktı koştura koştura erken gebelik testlerinden aldım negatif çıktı ne olur yardım edin yaşayan varmı böyle bir şey Eki Görüntüle 2661659
Oluyor bazen böyle bozuk testler erken testinde çıkması gerekirdi en iyisi siz kan testi yaptırın

Ya kafam karıştı kan testi yaptırıcM yarın böyle bir şey yaşayan varmı acaba hamile olduğunu öğrenen

Ben de erken gebelik testinde negatif görüp 4 gün sonra kaset tipinde silik görmüştüm en iyisi kan vermen

Canım ben de gebelik öncesi erken gebelik testi alacakken kullananların yorumlarına bakmıştım benim başıma gelmedi ama erken gebelik testinde çıkmayıp bu testlerde çıktığını pek çok kişi yazmıştı. İnşAllah senin de öyledir🤲🏻 Kan testinde çıkar zaten

Canım ben de gebelik öncesi erken gebelik testi alacakken kullananların yorumlarına bakmıştım benim başıma gelmedi ama erken gebelik testinde çıkmayıp bu testlerde çıktığını pek çok kişi yazmıştı. İnşAllah senin de öyledir🤲🏻 Kan testinde çıkar zaten
Ayy inşallah yaa Rabbim duysun inşallah
🌺
Yani foto atmıştım bu test sonucu pozitif mi sayılıyor adetime 3 gün var

Çift çizgi var bu testte evet ☺ Ama emin olmak gerekiyor canım inşAllah güzel sonuç alırsın ☺
Amin inşallah yaa pandemi nedeniyle, adetine de 2 gün kaldı biraz bekle dediler vallahi 2 tane daha kaset tipi test aldım sabah uyanır uyanmaz yapıcam inşallah hamileyimdir dua edin ne olur yaa🌌🌌

Amin inşallah yaa pandemi nedeniyle, adetine de 2 gün kaldı biraz bekle dediler vallahi 2 tane daha kaset tipi test aldım sabah uyanır uyanmaz yapıcam inşallah hamileyimdir dua edin ne olur yaa🌌🌌
İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın canım dua edeceğim 🤲🏻 Sonucundan haberdar et bizleri de ☺️

Amin inşallah canım ya 5 yıllık evliyiz ilk bebeğimi 1 buçuk yaşında kaybettim sağlıklı bir bebeğimiz olsun hayorlı olsun Rabbim herkese nasip etsin inşallah 🌺
Ah kıyamam. Allah yardımcınız olsun canım evlat acısı tarifi yok. Insallah rabbim aynı ona benzeyen birtane daha verir de acınız biraz hafifler. En kisa zamanda doldursun rabbim kucağınızı 🥰

Kızlar yine aabah test taptım bu kez bu testten daha çok gölge gibi çıktı kan testini verene kadar nasıl dayanıcam kesin sonuç için sağa sola döndüre döndüre zorla gördüm bu kez ikinci çizgiyi
Böyle hayalet çizgi gibi off yaaa
IMG_20200715_091047.jpg

Yukarıdaki test pozif duruyor ama alttaki negatif hangisi en son yaptığınız test

Back