- 16 Ekim 2018
- 84
- 47
- 18
- 34
- Konu Sahibi Melekleriiimm
Herkese merhabalar. Adete 5 gün kala gebelik testim bu şekilde gebelik var mıdır sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım hayırlısı olsun yarın ilk idrarla tekrar yap test daha kesin olur
Teşekkür ederim. Hayırlısıyla olur inşallah. 1 yıldır olmuyordu. Allah isteyen herkese versin inşallah.Var canım hayırlısı olsun yarın ilk idrarla tekrar yap test daha kesin olur![]()
Var canım benimde böyleydi seninki daha belirgin hatta
Var canım benimde böyleydi seninki daha belirgin hatta
İnşallah canımİnşallah öyle olur.
![]()
Bat geçsin öyle kan vereyim diyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Korkuyorum biraz.İnşallah öyle olur.
![]()
bencede var netlesmesı ıcın adetınzı bekleyın ya da kan verın :)
Ben de hamileliğimi bu şekilde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
inşallahbencede var netlesmesı ıcın adetınzı bekleyın ya da kan verın :)
İnşAllah canım amin doğal yollamı oldu peki yoksa tedaviyle falan mıTeşekkür ederim. Hayırlısıyla olur inşallah. 1 yıldır olmuyordu. Allah isteyen herkese versin inşallah.![]()
İnşallah bende kesinlestiirirmBen de hamileliğimi bu şekilde çok silik bir çizgiyle öğrenmiştim
Ya aslında ovulasyon testin idenedim ilk defa ilk denemede oldu inşallah . Tabi önce Allah onlarda vesile.İnşAllah canım amin doğal yollamı oldu peki yoksa tedaviyle falan mı ❤
Teşekkür ederim inşallah. Allah her isteyene hayırlısıyla nasip etsin.Bencede var tebrik ederim:) Rabbim bizede tez tazamanda güzel haberler almayı nasip eder inşallah
Evet önce Allahın izniyle ovülasyon testi çok iyi bi icatYa aslında ovulasyon testin idenedim ilk defa ilk denemede oldu inşallah . Tabi önce Allah onlarda vesile.
EvetEvet önce Allahın izniyle ovülasyon testi çok iyi bi icat![]()
Evet.Evet önce Allahın izniyle ovülasyon testi çok iyi bi icat![]()