- 18 Aralık 2023
- 20
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi melisa can
-
Ilk 10 dakika içersinde gördüm hayalet çizgiyiAdetim 6 gün gecikti bugün gebelik testi yaptım Çubuk testte Hayalet çizgi olarak çıktı Sizce gebe miyim (fotoğrafta tam belli değil ama hayalet çizgi)
Fotoğrafta göremedim benAdetim 6 gün gecikti bugün gebelik testi yaptım Çubuk testte Hayalet çizgi olarak çıktı Sizce gebe miyim (fotoğrafta tam belli değil ama hayalet çizgi)
Gölgeyi gördüm bugün bende de aynı şekilde çıktı yarın tekrar yapıcam inşallah vardır ikimizde de hakkımızda hayırlısı olsun ☺Adetim 6 gün gecikti bugün gebelik testi yaptım Çubuk testte Hayalet çizgi olarak çıktı Sizce gebe miyim (fotoğrafta tam belli değil ama hayalet çizgi)
Amin inşallahGölgeyi gördüm bugün bende de aynı şekilde çıktı yarın tekrar yapıcam inşallah vardır ikimizde de hakkımızda hayırlısı olsun ☺
Fotoğrafta tam belli olmuyor evet. Gözle görülen hayalet çizgi gibiFotoğrafta göremedim beneğer siz gördü iseniz kan testi verebilir veya bir kaç gün sonra gebelik testini tekrar edebilirsiniz
Gecikme yok 2 gün kaldı belirti olarak da gögüslerim aşırı büyüdü ağırlaştı hassas baya bide bir iki gündür bulantı bugün de ara ara kasık ağrım başladı regl gibi umarım olmam senin belirtin var mı kaç gün geciktiAmin inşallah☺ sizde kaç gün gecikti regl bi de belirtiler var mı
6 gün gecikti benim göğüslerim hassas ve şiş hissediyorum. Ara sıra karnımın altına sancı gibi batma oluyor ama uzun sürmüyor inşallah hamileyizdir rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kucağımızı boş bırakmasınGecikme yok 2 gün kaldı belirti olarak da gögüslerim aşırı büyüdü ağırlaştı hassas baya bide bir iki gündür bulantı bugün de ara ara kasık ağrım başladı regl gibi umarım olmam senin belirtin var mı kaç gün gecikti
Gecikmen de var aslında kan testi versen daha iyi olur6 gün gecikti benim göğüslerim hassas ve şiş hissediyorum. Ara sıra karnımın altına sancı gibi batma oluyor ama uzun sürmüyor inşallah hamileyizdir rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın
10 gün bekle diyen oldu kararsizimGecikmen de var aslında kan testi versen daha iyi olur
O zaman testin varsa sabah tekrar yap koyulaşmaya göre verirsin kan testini10 gün bekle diyen oldu kararsizim
evet yarın tekrar yapicam senin bugün ki yaptığın test böyle miydi belli miydiO zaman testin varsa sabah tekrar yap koyulaşmaya göre verirsin kan testini
evet yarın tekrar yapicam senin bugün ki yaptığın test böyle miydi belli miydi
evet yarın tekrar yapicam senin bugün ki yaptığın test böyle miydi belli miydi
İlk erken gebelik testi yaptım sonra kaset testi yaptımevet yarın tekrar yapicam senin bugün ki yaptığın test böyle miydi belli miydi
Tabiki sen yaparsan sende at yada kan verirsen haber ver mutlakaBende kaset test yaptım. Hayalet çizgi var sende deyarın testi yapınca yine görsel atar misin canım
İlk dakikada çıktı gözüküyor mu bilmiyorum ama kameradaTamam atarim
Adetim 6 gün gecikti bugün gebelik testi yaptım Çubuk testte Hayalet çizgi olarak çıktı Sizce gebe miyim (fotoğrafta tam belli değil ama hayalet çizgi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?