• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde çok silikk çizgii

Degerlimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
306
210
53
33
Kızlar merhaba.
Adetime 1 hafta var ama belirtiler sıkıştırıyor iyice beni daha öncedende düşüğüm var. Ucuz bi test yaptım ikinci çizgi varla yok arası görebiliyorum ama emin değilim kan testi yapsammı . Yada ben şaşı olup hayal görmeye başladım🤦‍♀️

Eklentiler

• 681DE221-CE0B-4820-A50C-C0DE42620DD3.jpeg
    681DE221-CE0B-4820-A50C-C0DE42620DD3.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 210
Kızlar merhaba.
Adetime 1 hafta var ama belirtiler sıkıştırıyor iyice beni daha öncedende düşüğüm var. Ucuz bi test yaptım ikinci çizgi varla yok arası görebiliyorum ama emin değilim kan testi yapsammı . Yada ben şaşı olup hayal görmeye başladım🤦‍♀️
cok sılık varsa da belkı fotoda gorunmuyordur. bence bı kac gun daha sonra test yaparsanız evde gozle gorunur bı cızgı elde ettıgınızde kan tahlılı yaptırın derım ^^ rabbım herkese hayırlı evlatlar versın :) adetın gecıkmesınden sonra daha kesın oluyo aslında ^^

Ya şizofrenlik bunun ilerisi😀 ama geçen seferde böyle oldu bi ton dalga geçtiler ben inatla yaptım hergün pozitif olunca baya şaşırdı herkes düşük olmasaydı iyidi ama hayırlısı. Sol kasığımdan anlıyorum böyle ağırlık taşıyorum sanki yürüdükçe geriliyor bacağım garip durumlar işte

Ya şizofrenlik bunun ilerisi😀 ama geçen seferde böyle oldu bi ton dalga geçtiler ben inatla yaptım hergün pozitif olunca baya şaşırdı herkes düşük olmasaydı iyidi ama hayırlısı. Sol kasığımdan anlıyorum böyle ağırlık taşıyorum sanki yürüdükçe geriliyor bacağım garip durumlar işte
Sanki var gibi görünüyor. Varla yok arası 3 gün sonra tekrar test yapın ♥️

İnşallah hayırlısıysa vardır arkadaşlar böyle çok istemekte iyi değil. Ama çok yorucu bi süreçten geçtim. 3 düşük ardından perde çıktı tekrarlayan ameliyatlar. Hala daha perde var üstüne bide yapışıklık oldu ama eksisine göre daha iyi durumda olduğı için şuanlık sorun olmaz diyor doktorlar. Onun için bu ruh halim. 3 yıl bile olmadı daha evleneli başıma gelenler roman gibi kabardı😒

Günaydınlar 2 gün önce atmıştım testi bugünki testte daha belli sanki. Şuan heyecan yapmış olabilirim🥰

Eklentiler

• 944EADA5-B7D3-4B54-A302-EFCA92D9815A.jpeg
    944EADA5-B7D3-4B54-A302-EFCA92D9815A.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 138
B busra_18 Ay böyle söylemen bile beni çok mutlu etti. Ama erken gebelik testi yok denecek gibi çıktı dün o yüzden korkuyorum kan testinde 0.100 görmeye.

B busra_18 Ay böyle söylemen bile beni çok mutlu etti. Ama erken gebelik testi yok denecek gibi çıktı dün o yüzden korkuyorum kan testinde 0.100
B busra_18 Ay böyle söylemen bile beni çok mutlu etti. Ama erken gebelik testi yok denecek gibi çıktı dün o yüzden korkuyorum kan testinde 0.100 görmeye.
Tst koyulasiyor zaten canim... benim testlerimde hep silikti hatta bir sabah kalktim.gene yaptim yine silil sonra umudumu kaybetmistim koyulasma olmuyor testlerde diye o gün saat 5 civari bidaha yaptim baktim testim bariz koyulasmis bide 9 gibi erken gebelik testi yaptim ondada iki cizgi net cikinca kan verdim pozitifdi..

Kimyasal olmaması dileğiyle🥰

Eklentiler

• 385D465B-153E-41F7-874B-3B604DC50E92.jpeg
    385D465B-153E-41F7-874B-3B604DC50E92.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 76
Kimyasal olmaması dileğiyle🥰
Merhaba, ben de bir hafta önce ucuz testlerde gördüm ve her gün takip ettim sizin gibi:) adete iki gün kala ve adet günü test yaptım gayet iyi çıktı değerler. Siz kan testi yaptınız mı? Artık yapmalısınız bence. Adete kaç gün var?

Merhaba, ben de bir hafta önce ucuz testlerde gördüm ve her gün takip ettim sizin gibi:) adete iki gün kala ve adet günü test yaptım gayet iyi çıktı değerler. Siz kan testi yaptınız mı? Artık yapmalısınız bence. Adete kaç gün var?

perde ameliyatı olduktan sonra her ay 1 hafta geriden geliyor normalde 30 günde birdi. Bende aslında bunun cevabını arıyorum 23 günde bir diyemi hesaplıcam yoksa geçen ay ilk adet olduğum tarihimi baz alıcam gecikme için

perde ameliyatı olduktan sonra her ay 1 hafta geriden geliyor normalde 30 günde birdi. Bende aslında bunun cevabını arıyorum 23 günde bir diyemi hesaplıcam yoksa geçen ay ilk adet olduğum tarihimi baz alıcam gecikme için
23 e göre hesap yaptığınızda adete kaç gün var? 30 a göre yaptığınızda kaç gün var?

Canısııı b
Kızlar merhaba.
canısıııı bugün birebir aynı şeyi ben de yaşadım. Adetime 3 gün var. Aynı bu marka testten aldım yaptım. Hayali bir çizgi gördüm. Hemen gittim kan verdim bhcg:16 çıktı, darısı sana kan ver bence.

Canısııı b

canısıııı bugün birebir aynı şeyi ben de yaşadım. Adetime 3 gün var. Aynı bu marka testten aldım yaptım. Hayali bir çizgi gördüm. Hemen gittim kan verdim bhcg:16 çıktı, darısı sana kan ver bence.
Ayy çok sevindim hayırlı olsun İnşallah Allah tamamına erdirir kucağına alırsın yavrunu🥰

23 e göre bugün 30- göre 1 hafta var daha ama 1 hafta kala böyle çıkmaz testlerde diye düşünüyorum
Bence artık kan testinin zamanı:))
30a göre hesap yaparsan adetten iki hafta önce öğrenmiş oluyorsun ki bu da döllendiği ana denk geliyor, mümkün değil. Bence bu aralar adet olacağın tarihmiş.

Bence artık kan testinin zamanı:))
30a göre hesap yaparsan adetten iki hafta önce öğrenmiş oluyorsun ki bu da döllendiği ana denk geliyor, mümkün değil. Bence bu aralar adet olacağın tarihmiş.
Canım bugün yaptırdım 44 çıktı laboratuvardaki kadın çok yeni varda diyemem yokta diyemem dedi. Artarsa İnşallah güzel haberler veririm😘

Back