İlk 10 dk içinde çıkmışsa evet hamilesiniz tebrikler. Benimde böyle cikmistı çok yeni olduğu için. Bence kan tahlili verip kesin sonuç alabilirsiniz.Dün konu açmıştım 5 gün gecikmem var diye kizlar evim eczaneye uzak bende tuhafiyeden aldım bu testi ve sonuç böyle çıktı ama ben var mı yok mu anlamadım ?
Kan ver canım ben çizgiyi gördümDün konu açmıştım 5 gün gecikmem var diye kizlar evim eczaneye uzak bende tuhafiyeden aldım bu testi ve sonuç böyle çıktı ama ben var mı yok mu anlamadım ?
Evet ilk 10 dk çıktı ama 10 dk sonra o ikinci çizgi daha da belli oldu. İlk 10 dk da çıktığında flaşla gördüm yaniİlk 10 dk içinde çıkmışsa evet hamilesiniz tebrikler. Benimde böyle cikmistı çok yeni olduğu için. Bence kan tahlili verip kesin sonuç alabilirsiniz.
Bence var gidip bir kan vermelisin benimde böyle çıktı kan verdiğimde hamileydim cooooooooook sevindim adınaDün konu açmıştım 5 gün gecikmem var diye kizlar evim eczaneye uzak bende tuhafiyeden aldım bu testi ve sonuç böyle çıktı ama ben var mı yok mu anlamadım ?
İnşallah öyledir canım benimBence var gidip bir kan vermelisin benimde böyle çıktı kan verdiğimde hamileydim cooooooooook sevindim adına
Kizlar banada yardımcı olursanız sevinirim test yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyimİlk 10 dk içinde çıkmışsa evet hamilesiniz tebrikler. Benimde böyle cikmistı çok yeni olduğu için. Bence kan tahlili verip kesin sonuç alabilirsiniz.
Kizlar banada yardımcı olursanız sevinirim test yaptımİlk 10 dk içinde çıkmışsa evet hamilesiniz tebrikler. Benimde böyle cikmistı çok yeni olduğu için. Bence kan tahlili verip kesin sonuç alabilirsiniz.
Çift çizgi çıkmış baya belirginKizlar banada yardımcı olursanız sevinirim test yaptım böyle çıktı sizce hamilemiyim
Evet canim var duruyor. Cokk sevindim senin adina. Diger konudan seni taniyorum. İnsallah saglikli gebeliktir ve saglikla devam eder insallahhDün konu açmıştım 5 gün gecikmem var diye kizlar evim eczaneye uzak bende tuhafiyeden aldım bu testi ve sonuç böyle çıktı ama ben var mı yok mu anlamadım ?
Çok ama çok teşekkür ederim isallah vardır sabah tekrar denicem bakalimKizlar banada yardımcı olursanız sevinirim test yaptım
Kan verdinmi canım var gibiDün konu açmıştım 5 gün gecikmem var diye kizlar evim eczaneye uzak bende tuhafiyeden aldım bu testi ve sonuç böyle çıktı ama ben var mı yok mu anlamadım ?
Kızlar bununda sabah yaptım sizce varmıdır kan testine gidocem bugünÇift çizgi çıkmış baya belirginama oradaki leke kafa karıştırıcı test bozuk olabilir mi? Varsa testi tekrarlamani tavsiye ederim. Ve en iyisi sabah bir kan tahlili verip kesin sonuç alabilirsiniz.
Hayırlı olsun bence varKızlar bununda sabah yaptım sizce varmıdır kan testine gidocem bugün
Canım kan testi yaptırdım bugün 122.6 çıktı çok ama çok mutluyum..çok sagolunHayırlı olsun bence var
Hayırlı olsun canımCanım kan testi yaptırdım bugün 122.6 çıktı çok ama çok mutluyum..çok sagolun