• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

!!! Gebelik testinde 4 saat sonra çıkan ikinci çizgi

ShinSeGi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
19.106
26.520
598
Arkadaşlar adete 3-4 gün kala yapılan ve negatif olan idrarla gebelik testinde 4 saat sonra ince bir çizgi belirdi. Normalde yarım saat sonrası dikkate alınmaz diye biliyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler olmuş. O yüzden bir sorayım dedim. Bütün testlerde saatler sonra ikinci çizgi çıkar mi? Böyle şeyler yaşayanlar var mi? bu arada test benim değil arkadaşım için soruyorum :)

Arkadaşlar adete 3-4 gün kala yapılan ve negatif olan idrarla gebelik testinde 4 saat sonra ince bir çizgi belirdi. Normalde yarım saat sonrası dikkate alınmaz diye biliyorum ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler olmuş. O yüzden bir sorayım dedim. Bütün testlerde saatler sonra ikinci çizgi çıkar mi? Böyle şeyler yaşayanlar var mi? bu arada test benim değil arkadaşım için soruyorum :)
Canim ben de kimyasal gebeligimde 2 saat sonra belirmisti ikinci cizgi.. her testte olmaz.. mesela gebe olmadigim testlerde ertesi gun bile baktigimda hic cizgi olmuyor.. o yuzden buyuk ihtimal hamilesin.. cook sevindim :)

Back