Gebelik testinde 2. Çizginin silik olması ne anlama gelir?

zeynep serdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
404
512
53
30
Adetime 2 gün var ve idrar testi silik çıktı. Bu ne anlama geliyor? Umutlanmali miyim lutfen yardimci olun. 13. Ayımız bu ay

Eklentiler

• 20190611_152445.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 210
Tebrikler bebis gelmiss 2gun var o yüzden silik ama adet geçmeden bile gösteriyorsa kesin bebis ve erken döllenme günün gecsin dene tam gorceksin ve gününden 1hafda sora doktora git bebesi ultrasonla gorursun insallah

Benım testım de böyle çıktı 3 gün gecikti

Eklentiler

• CDA300A4-035D-4F85-91EC-D9E87E5191DE.jpeg
    90,7 KB · Görüntüleme: 168
Kadın kadına sohbet etmek sorularınız sormak tartışmak gizli isimsiz sorularınızı sormak istermisiniz facebook ta gurubumuza bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Insallah hamileyizdir. Beklemek cok zor. Keske kesin olsa sizinde mi ilk gebeliginiz olacak?
Hayır benım ılk degıl hatta 3 olacak allah ozon verırse ama gerçekten beklemek zor ve değer ıkısınde hıc böyle seyler yaşamamıştım rabbım tez zamanda hayırlı haberler versın ınsallah her ıkımıze de

Hasimato hastasıyım erkenden doktora gitmeli miyim sizce? Insallah dediginiz gibidir ve hamileyimdir
Gitmelisin canım testin p pozitif çıkmış zaten daha bat a var bat günü daha koyu olur hasimato için mutlaka bir dahiliye uzmanı ilaç için ekstra karar vermeli hamilelikte her ay hasimato kontrolü de oluyor

Benim eger olursa ilk olacak ve çok acemiyim ne yapacağımı bilemiyorum

Gitmelisin canım testin p pozitif çıkmış zaten daha bat a var bat günü daha koyu olur hasimato için mutlaka bir dahiliye uzmanı ilaç için ekstra karar vermeli hamilelikte her ay hasimato kontrolü de oluyor
O zaman ben hemen yarın gideyim doktora çünkü ilaç kullanmiyorum ama doktor hamile kalirsan ilac kullanman gerekir demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…