- 11 Haziran 2019
- 404
- 512
- 53
- 30
- Konu Sahibi zeynep serdar
-
Bence hamilesin canım gidip kan verTest kiti bozuktur diye 2 defa denedim ikiside silik çıktı. Inşallah hamileyimdir
Canım bu test bozuk gibiBenım testım de böyle çıktı 3 gün gecikti
Insallah hamileyizdir. Beklemek cok zor. Keske kesin olsaBenım testım de böyle çıktı 3 gün gecikti
Hayır benım ılk degıl hatta 3 olacak allah ozon verırseInsallah hamileyizdir. Beklemek cok zor. Keske kesin olsasizinde mi ilk gebeliginiz olacak?
Gitmelisin canım testin p pozitif çıkmış zaten daha bat a var bat günü daha koyu olur hasimato için mutlaka bir dahiliye uzmanı ilaç için ekstra karar vermeli hamilelikte her ay hasimato kontrolü de oluyorHasimato hastasıyım erkenden doktora gitmeli miyim sizce? Insallah dediginiz gibidir ve hamileyimdir
Bence sızınkı net bellı bır an önce kan testı yaptırın hastalığınız da varmışInsallah hamileyizdir. Beklemek cok zor. Keske kesin olsasizinde mi ilk gebeliginiz olacak?
Benim eger olursa ilk olacak ve çok acemiyim ne yapacağımı bilemiyorumHayır benım ılk degıl hatta 3 olacak allah ozon verırseama gerçekten beklemek zor ve değer ıkısınde hıc böyle seyler yaşamamıştım rabbım tez zamanda hayırlı haberler versın ınsallah her ıkımıze de
O zaman ben hemen yarın gideyim doktora çünkü ilaç kullanmiyorum ama doktor hamile kalirsan ilac kullanman gerekir demisti.Gitmelisin canım testin p pozitif çıkmış zaten daha bat a var bat günü daha koyu olur hasimato için mutlaka bir dahiliye uzmanı ilaç için ekstra karar vermeli hamilelikte her ay hasimato kontrolü de oluyor
Kanda negatif çıkar diye korkuyorum açıkçası insallah yaniltmaz beni idrar testiBence sızınkı net bellı bır an önce kan testı yaptırın hastalığınız da varmış
Kesin hamilesin. Yarın doktora gitKanda negatif çıkar diye korkuyorum açıkçası insallah yaniltmaz beni idrar testiçok bekledim bugünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?