Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde pozitif olur silik pembe çıktıysaGebelik testinde 2 çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Silik Pembe çıktı evetGenelde pozitif olur silik pembe çıktıysa
Silik Pembe çıktı evet
Tebrik ederim
İnşallah teşekkür ederimTebrik ederimhamilesin
![]()
Rica ederimİnşallah teşekkür ederim
İnşallah mutlu haber alırsin bende şimdi geldim kan testineRica ederimçok sevindim adına
bende cuma günü test yapacam
Testim pozitif çıktı hamileyimİnşallah mutlu haber alırsin bende şimdi geldim kan testine![]()
Ayy hayırlı olsunTestim pozitif çıktı hamileyim![]()
Ayy hayırlı olsunreglin gecikmiş miydi
Ayy hayırlı olsunreglin gecikmiş miydi pek
Normalde olmam gerekiyordu olmadım test yaptım pozitif çıktıAyy hayırlı olsunreglin gecikmiş miydi peki
Evet net görünüyor kan verin TebriklerSilik çizgiyi gören var mı ? 2 tane yaptıö bugun bu sabah ki idrarla diğeri şuanda aynısı oldu hamileymiyim yaa
Cumayı beklıyorum randevum varEvet net görünüyor kan verin Tebrikler![]()
Cumayı beklıyorum randevum varEvet net görünüyor kan verin Tebrikler![]()
Benn görüyorummSilik çizgiyi gören var mı ? 2 tane yaptıö bugun bu sabah ki idrarla diğeri şuanda aynısı oldu hamileymiyim yaa
Benim de bugün adet günüm, ilk 10 dakikada çıkmadı sonea tesadüfen geçerken baktım çok silik açık kırmızı bir çizgi var, saate baktım 1 saat geçmişti. Acaba var mıdır ?Benn görüyorummhayırlı olsun inşallah kan testinizde de çook güzel sonuçlar alırsınız bize de dua edin
![]()
Senin hemen çıktıysa kesin pozitiftirBen de bugün yaptım acaba pozitif mi
Ben de bugün yaptım acaba pozitif mi