Merhabalar adet gecikmesinin 4. Günündeyim test yaptım 3 dakika içinde bu şekilde çizgi çıktı siz birler görüyor musunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testimi yorumlayabilir misiniz
- Konu Sahibi Elfbysl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #akıntı #gebelikbelirtileri #gebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ocak 2023
- 899
- 679
- 23
- 25
Ayyyy Çok sevindim. Hamilesin canımmm hayırlı olsun.Merhabalar adet gecikmesinin 4. Günündeyim test yaptım 3 dakika içinde bu şekilde çizgi çıktı siz birler görüyor musunuz
- 16 Ocak 2023
- 899
- 679
- 23
- 25
Ben ordaki silik çizgiyi gördümmMerhabalar adet gecikmesinin 4. Günündeyim test yaptım 3 dakika içinde bu şekilde çizgi çıktı siz birler görüyor musunuz
Gerçektenmi havalara uçucam bakAyyyy Çok sevindim. Hamilesin canımmm hayırlı olsun.
- 16 Ocak 2023
- 899
- 679
- 23
- 25
Evet evet gerçekten uçabilirsinGerçektenmi havalara uçucam bak
Yarın sabah tekrar test yapıp buraya paylaşılacam canmEvet evet gerçekten uçabilirsin
- 16 Ocak 2023
- 899
- 679
- 23
- 25
İlk fotoğrafta belli oluyor çizgi. Benim de incecik bir hayalet çizgiydi. Aynen yarına daha belirgin olur. Hatta teste elleme o kurudukca daha da netleşir o çizgiEvet evet gerçekten uçabilirsin
Gerçektenmi havalara uçucam bak
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Kan testi vermedim daha çok erken adet 4 gün gecikti 9 veya 10 gün gecikirse kan vericem sadece idrar testi yapıyorum sunalık yarın sabah tekrar test yapacağımSonuc ne cikti? Ben ilk resimde silik cizgi gördüm ama diğerlerinde göremedim malasef
Sonucun ne canımKan testi vermedim daha çok erken adet 4 gün gecikti 9 veya 10 gün gecikirse kan vericem sadece idrar testi yapıyorum sunalık yarın sabah tekrar test yapacağım
Doktora gittim bugün kadın doğum uzmanına polistik over olduğunu söyledi 18 gün adetim gecikmişti çünkü yarın kan testi verip hormonlarıma bakacak hamileyimdir diye gidicektim ama başka birşeyşe geri döndümSonucun ne canım
Beta hcg yaptırdınmı canmDoktora gittim bugün kadın doğum uzmanına polistik over olduğunu söyledi 18 gün adetim gecikmişti çünkü yarın kan testi verip hormonlarıma bakacak hamileyimdir diye gidicektim ama başka birşeyşe geri döndüm
Kan testi verip hormon yapacaklar sadece beta yaptırmadım canmBeta hcg yaptırdınmı canm
Hormonlarıma bakacaklarKan testi verip hormon yapacaklar sadece beta yaptırmadım canm
Sence onun içinde kan vermeli miyimBeta hcg yaptırdınmı canm
Yani her doktor önce kan beta hcg ye bakar negatif se başka uygulamalara bakar bence baktırsaydınSence onun içinde kan vermeli miyim