Gebeliğe Hazırlık Gebelik testimi yorumlar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

esraerennn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
233
118
36
Adetim bir gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım bir dakikada belli belirsiz hayalet bi çizgi çıktı. Bir günde olsa gecikme var diye daha koyu çıkar diye bekliyordum birde kaset test yaptım onda hiç çıkmadı. Bir günlük gecikmeyle bu kadar silik çizgiyle hamile olduğunu ögrenen oldu mu aranızda cvp yazarsanız sevinirim.

Belli belirsiz biz çizgi var canım. Istersen kan ver kanda daha net cikar

Belli belirsiz biz çizgi var canım. Istersen kan ver kanda daha net cikar
Görebildin mi sende? Biraz daha belli olsa gider yaptırırdım kan testi, negatif gibi geldi bana o yüzden buraya yazdım, bu testte böyle çizgi çıkıyor mu negatif olsada, bilgin var mı?

Bu testte hep çıkan silik bi çizgi var genelde çok başıma geldi. Hamileyim sanıp koştur koştur kan verdim elde var sıfır. İnşallah seninki gerçekten hamileliktendir kan ver emin olursun

koş koşş kan vermeye . idrar testleri hep yoruma açık, en güzeli kan testi.

Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. Ama tabiki ihtimal yok değil sonuçta geç döllenme de olmuş olabilir. Ya birkaç bekleyip tekrar kaset yapacaksın yada gidip kan vereceksin. Başka türlü anlamak mümkün değil canım ne yazık ki.

Haklısınız. Martta bikez buna benzer çıkmıştı adetime 5 gün varken iki gün sonra bundan biraz daha koyu çıktı kan vermeye gitmiştim kimyasaldı. Üzülmüştüm ozaman ama bu testte silik görmedim hiç oyüzdeb fikir almak istedim evde devam edeceğim koyulaşırsa kan veririm tabiki.

İnşallah bir an önce alırsın güzel haberi

Hayırlısı tabiki O kadar inceki çizgi tlfonda çok belli olmuyor. Hemen çıktı diye kafama takıldı bekleyince bu tarz çizgiler çıkıyor evet. Gönül inanmak istiyor çizgi olduğuna yada
Evet bende her ay hafif Bi çizgi yoruyorum kendimce bdaha gunum 4 5 gun gecmeden test yapmıcam diyorum gelgelelım gene yapıyorum gene yapıyorum. Rabbim isteyen herkese aramadan kolaylıkla nasip etsin

Görebildin mi sende? Biraz daha belli olsa gider yaptırırdım kan testi, negatif gibi geldi bana o yüzden buraya yazdım, bu testte böyle çizgi çıkıyor mu negatif olsada, bilgin var mı?
Ben bu testten bir defa kullandim. Negatifti. Sonrasında zaten adet oldum.Bende yanıltıcı bir çizgi olmadi

Merhaba rica etsem benimkini de yorumlar mısınız sizce var mı?

Eklentiler

• 20211223_221811.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_0073.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 190
Sizin adınıza sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben maalesef hamile değilmişim.

Aynen belli belirsiz var ona şükret kız ben o çizgiyi görmek için ne kadardır uğraşıyorum bi bilsen yenidir brlki o yüzden tam net değildir kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…