- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 36
-
- Konu Sahibi esraerennn
Belli belirsiz biz çizgi var canım. Istersen kan ver kanda daha net cikarAdetim bir gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım bir dakikada belli belirsiz hayalet bi çizgi çıktı. Bir günde olsa gecikme var diye daha koyu çıkar diye bekliyordum birde kaset test yaptım onda hiç çıkmadı. Bir günlük gecikmeyle bu kadar silik çizgiyle hamile olduğunu ögrenen oldu mu aranızda cvp yazarsanız sevinirim. Eki Görüntüle 2970488
Görebildin mi sende? Biraz daha belli olsa gider yaptırırdım kan testi, negatif gibi geldi bana o yüzden buraya yazdım, bu testte böyle çizgi çıkıyor mu negatif olsada, bilgin var mı?Belli belirsiz biz çizgi var canım. Istersen kan ver kanda daha net cikar
Bu testte hep çıkan silik bi çizgi var genelde çok başıma geldi. Hamileyim sanıp koştur koştur kan verdim elde var sıfır. İnşallah seninki gerçekten hamileliktendir kan ver emin olursunAdetim bir gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım bir dakikada belli belirsiz hayalet bi çizgi çıktı. Bir günde olsa gecikme var diye daha koyu çıkar diye bekliyordum birde kaset test yaptım onda hiç çıkmadı. Bir günlük gecikmeyle bu kadar silik çizgiyle hamile olduğunu ögrenen oldu mu aranızda cvp yazarsanız sevinirim. Eki Görüntüle 2970488
Haklısınız. Martta bikez buna benzer çıkmıştı adetime 5 gün varken iki gün sonra bundan biraz daha koyu çıktı kan vermeye gitmiştim kimyasaldı. Üzülmüştüm ozaman ama bu testte silik görmedim hiç oyüzdeb fikir almak istedim evde devam edeceğim koyulaşırsa kan veririm tabiki.Erken gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. Ama tabiki ihtimal yok değil sonuçta geç döllenme de olmuş olabilir. Ya birkaç bekleyip tekrar kaset yapacaksın yada gidip kan vereceksin. Başka türlü anlamak mümkün değil canım ne yazık ki.
İnşallah bir an önce alırsın güzel haberiHaklısınız. Martta bikez buna benzer çıkmıştı adetime 5 gün varken iki gün sonra bundan biraz daha koyu çıktı kan vermeye gitmiştim kimyasaldı. Üzülmüştüm ozaman ama bu testte silik görmedim hiç oyüzdeb fikir almak istedim evde devam edeceğim koyulaşırsa kan veririm tabiki.
Hayırlısı tabikiBen göremedim maalesef.
Ama umarm hamilesinizdir.
İsteyen herkese hayırlısını versin rabbimİnşallah bir an önce alırsın güzel haberi
Evet bende her ay hafif Bi çizgi yoruyorum kendimceHayırlısı tabikiO kadar inceki çizgi tlfonda çok belli olmuyor. Hemen çıktı diye kafama takıldı bekleyince bu tarz çizgiler çıkıyor evet. Gönül inanmak istiyor çizgi olduğuna yada
Ben bu testten bir defa kullandim. Negatifti. Sonrasında zaten adet oldum.Bende yanıltıcı bir çizgi olmadiGörebildin mi sende? Biraz daha belli olsa gider yaptırırdım kan testi, negatif gibi geldi bana o yüzden buraya yazdım, bu testte böyle çizgi çıkıyor mu negatif olsada, bilgin var mı?
Birkaç gün daha bekleyeyim diyorum bendeBen bu testten bir defa kullandim. Negatifti. Sonrasında zaten adet oldum.Bende yanıltıcı bir çizgi olmadi
2. Fotoğrafta hafif bir cizgi gorunuyor canim.Merhaba rica etsem benimkini de yorumlar mısınız sizce var mı?
Sizinkide çok hafif bir çizgi gördüm sanki başka test yaptınız mı bende 3.gebeligimi 4 gün kala predictor early ile yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün kan verdim gebeyim sizde verin tabi adet olmadiysanizMerhaba rica etsem benimkini de yorumlar mısınız sizce var mı?
Sizin adınıza sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSizinkide çok hafif bir çizgi gördüm sanki başka test yaptınız mı bende 3.gebeligimi 4 gün kala predictor early ile yaptım silik çizgi gördüm ertesi gün kan verdim gebeyim sizde verin tabi adet olmadiysaniz
Rabim gönlünüze göre versin inşallahSizin adınıza sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahben maalesef hamile değilmişim.
Aynen belli belirsiz var ona şükret kız ben o çizgiyi görmek için ne kadardır uğraşıyorum bi bilsen yenidir brlki o yüzden tam net değildir kan ver benceAdetim bir gün geçti sabah ilk idrarla test yaptım bir dakikada belli belirsiz hayalet bi çizgi çıktı. Bir günde olsa gecikme var diye daha koyu çıkar diye bekliyordum birde kaset test yaptım onda hiç çıkmadı. Bir günlük gecikmeyle bu kadar silik çizgiyle hamile olduğunu ögrenen oldu mu aranızda cvp yazarsanız sevinirim. Eki Görüntüle 2970488