Gebelik Testime Mektup..

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Sevgili gebelik testim,
Seninle her ay yaşadığımız birliktelikler sonrası gözlerimin şaşı olduğunu, gördüğüm 2. çizginin aslında 1. çizginin yansıması olduğunu öğrendim. Çok dikkatli bakınca göz 2. çizgiyi kendi yaratıyormuş söyle yaratmasın
Tek çizgi halini çekmeceye koyup daha bir dakika geçmeden acaba 2. çizgi çıktı mı diye hareket eden ellerim reflekse dönüşmüş, Dönüşmesin! Zira o çizgi ilk on dk da yoksa zaten yoktur.
Gözle görünmüyor dur bir de fenerle yatak altında, güneşte cam önünde bakıp hala çizgiyi görmek ekstra effor harcamak dışında bir işe yaramıyor. Fenerle gözüken çizgiden ne hayır gelir de ve artık zorlama :)
Tek çizgi çıkınca "bu test kesin bozuk" düşüncesini bir at kafandan. Bozuk falan değil iyice test kolik oldun çıktın başıma :)
Önce 360 derece çevirip sonra hala neden tek çizgi diye düşünüp kaset testi ikiye bölüp ince kağıdı havaya kaldırıp gözleri kısıp daha da bi dikkatli bakma, yok işte çizgi orada :)
Kendi gözlerine inanmayıp birde çevrende elden ele gezdirme şu sidikli testi, bıktı insanlar artık sende anla!
Ama her ne olursa olsun seviyorum seni testimm , sen çifti verene kadar seninle yaşama devam.. Heyy sakın merak etme çifti görünce de koyulaşmış mı diye yine yaparım ben senii :)

Hehhehe cok güzel yazmışsın canım :) Daha 2 ay oncesıne kadr senın gıbıydım :) Poztf çıkınca gene inanmadım teste bılıymusun 3 idrarda gebelik testı 2 kan testı bıde ovulasynda da cıkıyr dedıklerı ıcın 1 ovulasyn testı yaptm snra ınanıp eşime soyledım :)

İnşallah bizlerde görürüz pozitifi canımm :) Hayırlı olsun bebeğinn

Cok tatlisiniz. Insallah 2. Cizgiyi tez vakitte görürsünüz ve görürüz. .

İnşallah bizlerde görürüz pozitifi canımm :) Hayırlı olsun bebeğinn
Saolsun canım inş en kısa zamanda sizde yasarsınız bu saskınlıgı ve benım gıbı tıpkı negtfte dedıgım gıbı bu test bozuk dersınız ama test sağlam çıkar ve bebişinizin o mınık kalp atışlarnı duyarsınız...

İnşallah canım :) Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah

ağlanacak halimize güldürmüşsün bizlerde güneşe cam önüne gerek kalmadan görürüz o çizgiyi inşallah

o kadar doğru tespitler ki kendimi gördüm bi an gülümsedim ya teste önce işersin "yoktur ya kesin "dersin neyse sonra sanki bi çizgi görürsün sonra bekleyeyim dersin ve beklersin aradan 5 dk geçmeden tekrar tekrar tekrar bakarsın ama çizgi yoktur dur ben bunu atmayayım dersin aradan 2 dk geçmeden yine alırsın eline ve güneş ışığına tutarsın aha yoksa burda çizgimi var dersin ama yok ya bu çizgi değil dersin ama hala atamazsın testi bi kenara koyarsın aradan 2 dk geçmeden tekrar alırsın eline hadi ya çizgi çık işte şimdi burada bir çizgi olaydı ahhhhh ahhhhhhh dersin ama hala inatla umut vardır içinde biraz daha beklersin ama o çizgi hiç çıkmaz bu dönemlerden geçtim testi ikiye böldüğümü de biliyorum insan nasıl bir hırs yapıyorsa artık ama rabbime şükür hamileyim ben inşallah tez zamanda sana ve isteyen herkese sağlıkla nasip etsin.

ayy canımm güldürüdün beni :) o ilk idrarı damlattığında yaşadığın heyecan var ya başka hiç bişiyde yok yaa :) Hayırlı olsun bebeğin, güzel örneklersiniz sizler. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip etsin bize de versin inşallah :)))

daha bu sabah yaşadım bunları

4 sene hep bu haldeydim tebessüm ettirdiniz..:) ayrıca o kadar psikolojik etkiliyordum ki kendimi adetim geçmişti bir keresinde her dakka geldimi diye lavaboya gidiyordum 1 hafta geçti hep tek çizgi çıkıyordu ama ben hep bozuk olduğunu düşündüm hatta regl günümde hafif pembe geldi yerleşme kanamsı kesin dedim.gittim kan verdim sonucu elime aldım negatifi gördüğüm an regl oldum..

bak rabbim nasip etmiş çift çizgini görmüşsün :) Hayırlı olsun yavrun :) Eee sen pozitifi nasıl gördün bakalım ne hissettin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…