• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime lütfen bakabilir misiniz?

fransizomlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
18
5
86
29
merhaba test sonucumu anlayamadım reglimin 2. Günündeyim hala olmadım test yaptım silik çizgi mi anlamadım kapağı çıkartıp yıkadığımda sonuç değişmedi kan testi vermeli miyim
IMG_3885.jpeg

Eklentiler

• IMG_3883.jpeg
    IMG_3883.jpeg
    66,5 KB · Görüntüleme: 34
merhaba test sonucumu anlayamadım reglimin 2. Günündeyim hala olmadım test yaptım silik çizgi mi anlamadım kapağı çıkartıp yıkadığımda sonuç değişmedi kan testi vermeli miyim
Eki Görüntüle 3511568
Tabiki kan ver en yakın sağlık ocağına git.Benim ilk gebelikte böyle çıkmıştı silik çizgi gebeliğin ýeni demektir.Mutlaka ya hastaneye git yada sağlık ocağına görün.Şuan bir daha gebeyim ilk başta bundan aldim yine silik çıktı aynı bunun gibi.Adet yoksa zaten bu gebeliğin en iyi olduğuna dair kanıt.

Tabiki kan ver en yakın sağlık ocağına git.Benim ilk gebelikte böyle çıkmıştı silik çizgi gebeliğin ýeni demektir.Mutlaka ya hastaneye git yada sağlık ocağına görün.Şuan bir daha gebeyim ilk başta bundan aldim yine silik çıktı aynı bunun gibi.Adet yoksa zaten bu gebeliğin en iyi olduğuna dair kanıt.
Beni çok mutlu ettiniz inşallah bebişim vardır ve benimledir 🥹

Merhaba çok yoğun bir kanama geçirdim meğer dış gebelikmiş pozitif gören kimse ihmal etmesin doktora gitsin tavsiye için de teşekkür ederim

Back