- 7 Eylül 2019
- 18
- 5
- 86
- 29
- Konu Sahibi fransizomlet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki kan ver en yakın sağlık ocağına git.Benim ilk gebelikte böyle çıkmıştı silik çizgi gebeliğin ýeni demektir.Mutlaka ya hastaneye git yada sağlık ocağına görün.Şuan bir daha gebeyim ilk başta bundan aldim yine silik çıktı aynı bunun gibi.Adet yoksa zaten bu gebeliğin en iyi olduğuna dair kanıt.merhaba test sonucumu anlayamadım reglimin 2. Günündeyim hala olmadım test yaptım silik çizgi mi anlamadım kapağı çıkartıp yıkadığımda sonuç değişmedi kan testi vermeli miyim
Eki Görüntüle 3511568
Yaa tamamdır bir hafta bekleyip tekrar bakayım öyle kan testi vereyimElifnur o kadar silikki varla yok arası en doğrusu kan testi yapman yada bir hafta kadar bekleyip testi tekrarlaman
Beni çok mutlu ettiniz inşallah bebişim vardır ve benimledirTabiki kan ver en yakın sağlık ocağına git.Benim ilk gebelikte böyle çıkmıştı silik çizgi gebeliğin ýeni demektir.Mutlaka ya hastaneye git yada sağlık ocağına görün.Şuan bir daha gebeyim ilk başta bundan aldim yine silik çıktı aynı bunun gibi.Adet yoksa zaten bu gebeliğin en iyi olduğuna dair kanıt.
İnşallah vardır hayırlısıyla yine tedbir amaçlı sağlıklı beslen ağırlık kaldırmaYaa tamamdır bir hafta bekleyip tekrar bakayım öyle kan testi vereyim
İnşallah sonucu da bana yazBeni çok mutlu ettiniz inşallah bebişim vardır ve benimledir
Çok teşekkür ederim olumlu veya olumsuz haber vereceğimİnşallah sonucu da bana yaz
Merhaba bugün regl oldum olmasaydım pazartesi günü doktora gidecektim hamile değilmişim başka zamana inşallahİnşallah sonucu da bana yaz
Kan testi daha net sonuç verirmerhaba test sonucumu anlayamadım reglimin 2. Günündeyim hala olmadım test yaptım silik çizgi mi anlamadım kapağı çıkartıp yıkadığımda sonuç değişmedi kan testi vermeli miyim
Eki Görüntüle 3511568
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim regl oldum sanırım test beni yanılttıKan testi daha net sonuç verir
Rica ederim herşey dilediğiniz gibi olsunMerhaba cevabınız için teşekkür ederim regl oldum sanırım test beni yanılttı
Merhaba çok yoğun bir kanama geçirdim meğer dış gebelikmiş pozitif gören kimse ihmal etmesin doktora gitsin tavsiye için de teşekkür ederimBence olabilir gidip kan ver öğren
Merhaba çok yoğun bir kanama geçirdim meğer dış gebelikmiş pozitif gören kimse ihmal etmesin doktora gitsin tavsiye için de teşekkür ederimTabiki kan ver en yakın sağlık ocağına git.Benim ilk gebelikte böyle çıkmıştı silik çizgi gebeliğin ýeni demektir.Mutlaka ya hastaneye git yada sağlık ocağına görün.Şuan bir daha gebeyim ilk başta bundan aldim yine silik çıktı aynı bunun gibi.Adet yoksa zaten bu gebeliğin en iyi olduğuna dair kanıt.