- 4 Nisan 2024
- 44
- 14
- 3
- 32
- Konu Sahibi gonal f 900
Çatlatma iğnesi 15.gün aşılama 13.gün kızlar bakar mısıınızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ne canım kaçıncı dakikada çıktıÇatlatma iğnesi 15.gün aşılama 13.gün kızlar bakar mısıınızzz
Eki Görüntüle 3549676
5.dk da çektim fotoğrafı,vedexa markasıMarkası ne canım kaçıncı dakikada çıktı
Bu markayı hiç duymadım umarım güvenilirdir. İkinci çizgi silik de olsa çıkmış gebelik var gibi duruyor yarın kan ver bence5.dk da çektim fotoğrafı,vedexa markası
Eczaneden aldım, ilk yaptım gebelik testi 3 gündür ovulasyon yapıyorum koyu çift çizgi çıkıyor, ayyyy çok garip oldummm gerçekten hamile miyim acaba yarın ilk işim kan vermek olucakBu markayı hiç duymadım umarım güvenilirdir. İkinci çizgi silik de olsa çıkmış gebelik var gibi duruyor yarın kan ver bence
Işığın etkisiyle biraz daha görünmemiş şimdi tekrar baktım hafif koyu buraya göreEczaneden aldım, ilk yaptım gebelik testi 3 gündür ovulasyon yapıyorum koyu çift çizgi çıkıyor, ayyyy çok garip oldummm gerçekten hamile miyim acaba yarın ilk işim kan vermek olucak
Sonucunu yaz inşallah hamilesindirEczaneden aldım, ilk yaptım gebelik testi 3 gündür ovulasyon yapıyorum koyu çift çizgi çıkıyor, ayyyy çok garip oldummm gerçekten hamile miyim acaba yarın ilk işim kan vermek olucak
Işığın etkisiyle biraz daha görünmemiş şimdi tekrar baktım hafif koyu buraya göreEczaneden aldım, ilk yaptım gebelik testi 3 gündür ovulasyon yapıyorum koyu çift çizgi çıkıyor, ayyyy çok garip oldummm gerçekten hamile miyim acaba yarın ilk işim kan vermek olucak
Sonucunu yaz inşallah hamilesindir
Evet çizgi var zaten ama bazı markalar yalancı pozitif verebiliyor o yüzden dedimIşığın etkisiyle biraz daha görünmemiş şimdi tekrar baktım hafif koyu buraya göre
Evet çizgi var zaten ama bazı markalar yalancı pozitif verebiliyor o yüzden dedim
Sabah yapmak daha sağlıklıymış ama bu saatte uyanınca sabahı bekleyemedimEvet çizgi var zaten ama bazı markalar yalancı pozitif verebiliyor o yüzden dedim
beta 129 çok şükür Allah isteyen herkese versinnnEvet çizgi var zaten ama bazı markalar yalancı pozitif verebiliyor o yüzden dedim
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olurBeta
beta 129 çok şükür Allah isteyen herkese versinnn
İnşallah amin sizin de hepimizinHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur![]()