Gebelik testime bakarmısınız

Kizlar ilk defa soruyorum bende sabah test yaptım bugun adet gunum sizce gebelik var mi kan testi verdim aksam netten ogrenebilecekmisim offf zaman gecmek bilmiyor
çok hafif var mı göz yanılması mı anlayamıyorum , pek net değil fotodan yok gibi görüntü canlısı daha farklıdır fotodan kaynaklıda olabilir.

çok hafif var mı göz yanılması mı anlayamıyorum , pek net değil fotodan yok gibi görüntü canlısı daha farklıdır fotodan kaynaklıda olabilir.
Gercekte daha cok belli esimede gosterdim var diyo bakalim sonuc ne olacak

Altıncı haftaya kadar ultrasona girmedinizmi ondan görmemiştiniz keseyi. Altıncı haftada kese içinde embriyo görmüşmüydünüz. Benimde altıncı haftam biraz sorunlu sanırım merak ettim.
5. Haftada ultrasona girdim karnimdan bakti. Kese gozukmuyo ama zaten gozukmesini beklemiyordum erken daha ben sdce yumurtaliklara rahme bakiyorum temizmi diye dedi snra temiz dedi. 6.haftada sdce kese gozuktu yolk sac ve embryo gozukmedi. 7.gaftada gittigimde once yolk saci gordum karnima tuttugunda snra ustte bebegimi gordum kalp atisi baslamis dedi. 1 ay sonra gel bdha dedi. Ozelede gittim kalbini cok net gordum 2.11cm dedi ozeldeki dr bebegn boyuna. 1 hafta geriden geliyor bebegm gec yumurtlama oldugu icin.

Çok sağol

Kızlar sizce bişey varmı ilkinde yoktu sonradan baktım böyle olmuş

Eklentiler

• photo.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 97
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…