Var gibi görünüyor canım hayırlı haberlerini alırız inşallahKizlar ilk defa soruyorum bende sabah test yaptım bugun adet gunum sizce gebelik var mi kan testi verdim aksam netten ogrenebilecekmisim offf zaman gecmek bilmiyor
çok hafif var mı göz yanılması mı anlayamıyorum , pek net değil fotodan yok gibi görüntü canlısı daha farklıdır fotodan kaynaklıda olabilir.Kizlar ilk defa soruyorum bende sabah test yaptım bugun adet gunum sizce gebelik var mi kan testi verdim aksam netten ogrenebilecekmisim offf zaman gecmek bilmiyor
Bence de var tebrik ederimKizlar ilk defa soruyorum bende sabah test yaptım bugun adet gunum sizce gebelik var mi kan testi verdim aksam netten ogrenebilecekmisim offf zaman gecmek bilmiyor
silik bir çizgi vaar canım sağlıkla gelsin inşallahKizlar ilk defa soruyorum bende sabah test yaptım bugun adet gunum sizce gebelik var mi kan testi verdim aksam netten ogrenebilecekmisim offf zaman gecmek bilmiyor
İnşallah canımBence var gebelik canım
amin inşallah dileyen herkese nasip olsunsilik bir çizgi vaar canım sağlıkla gelsin inşallah
Umarim amin inşallah canim umutlarim bosa cikmazBence de var tebrik ederim
Amin inşallah canım sonuc ciksin hemen yazacagimVar gibi görünüyor canım hayırlı haberlerini alırız inşallah
Gercekte daha cok belli esimede gosterdim var diyo bakalim sonuc ne olacakçok hafif var mı göz yanılması mı anlayamıyorum , pek net değil fotodan yok gibi görüntü canlısı daha farklıdır fotodan kaynaklıda olabilir.
hayırlısı olsun inşallahGercekte daha cok belli esimede gosterdim var diyo bakalim sonuc ne olacak
Benim de böyleydi ertesi gün biraz daha koyulasti. Bir gün sonra da kan verdim 138 çıktı. İnşallah seninde benim gibi olurAmin inşallah canım sonuc ciksin hemen yazacagim
Gozunaydin canim sevindim senin adina :)Sevinemiyorum,daha önce bir dışgebwlik geçirdim de,işallah sağ sağlim alırım kucağma,çok sağolun
Herkesin degeri farkli cikar. Benim adet gunumde 245 cikmisti. Simdi 22 haftaligiz22 az bir değer değil mi ? ben tam regl olmam gerektiği gün kan vermiştim ve 958 çıkmıştı .Chmstry
5. Haftada ultrasona girdim karnimdan bakti. Kese gozukmuyo ama zaten gozukmesini beklemiyordum erken daha ben sdce yumurtaliklara rahme bakiyorum temizmi diye dedi snra temiz dedi. 6.haftada sdce kese gozuktu yolk sac ve embryo gozukmedi. 7.gaftada gittigimde once yolk saci gordum karnima tuttugunda snra ustte bebegimi gordum kalp atisi baslamis dedi. 1 ay sonra gel bdha dedi. Ozelede gittim kalbini cok net gordum 2.11cm dedi ozeldeki dr bebegn boyuna. 1 hafta geriden geliyor bebegm gec yumurtlama oldugu icin.Altıncı haftaya kadar ultrasona girmedinizmi ondan görmemiştiniz keseyi. Altıncı haftada kese içinde embriyo görmüşmüydünüz. Benimde altıncı haftam biraz sorunlu sanırım merak ettim.
Çok sağol5. Haftada ultrasona girdim karnimdan bakti. Kese gozukmuyo ama zaten gozukmesini beklemiyordum erken daha ben sdce yumurtaliklara rahme bakiyorum temizmi diye dedi snra temiz dedi. 6.haftada sdce kese gozuktu yolk sac ve embryo gozukmedi. 7.gaftada gittigimde once yolk saci gordum karnima tuttugunda snra ustte bebegimi gordum kalp atisi baslamis dedi. 1 ay sonra gel bdha dedi. Ozelede gittim kalbini cok net gordum 2.11cm dedi ozeldeki dr bebegn boyuna. 1 hafta geriden geliyor bebegm gec yumurtlama oldugu icin.
Sende sagol cnim insallah hersey guzl olcakÇok sağol
Ben gördümmmm,işallah güzel sonuç alırsınnKizlar ilk defa soruyorum bende sabah test yaptım bugun adet gunum sizce gebelik var mi kan testi verdim aksam netten ogrenebilecekmisim offf zaman gecmek bilmiyor
Ben görüyorum öizgiKızlar sizce bişey varmı ilkinde yoktu sonradan baktım böyle olmuş
eğer çok uzun süre sonra olmadıysa var canım ama yarın tekrarla sabah ilk idrarlaKızlar sizce bişey varmı ilkinde yoktu sonradan baktım böyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?