aynı duyguları yaşıyoruzYani seviniyorum da,karmaşık bir haldeyim:)
Sen naptın kan verdin mi?Hayırlı olsun canımmm :)) sağlıkla geldin bebişn
Senin degerlerin kac canmHayırlı olsun canım çok sevindim. Bende yeni öğrendim hamile oldugumu. Aralık annesi olacağız inşallah :)
Canıım çoook sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah yaa yüreğini ferah tut ve bol bol dua et olurmu kendinede bizleredeŞimdi çıktı 22:) ilk size söylüyorum:)
Canım benim adet günüm bugün test yaptım sabah biraz daha belirgin çıktı hastaneye gitmedim biraz geçsin diye bekliyorum sen basılsın kan verdin miCanm sen ne durumdasin
Verdim canım adete üç gün kala 17.68 çıktı bugün adet günüm kan tahlili yapmadımSen naptın kan verdin mi?
Canm bende beklemedeyimCanım benim adet günüm bugün test yaptım sabah biraz daha belirgin çıktı hastaneye gitmedim biraz geçsin diye bekliyorum sen basılsın kan verdin mi
Çooook renksiz görünmicek gibi bir çizgi var bir kaç gün daha bekleyim tekrarlaGünaydın kızlar sabah çişine yaptım,hayali bi çizgi görüyor gibiyim,siz degörüyormusunuz?bir de bikeresinde böyle çizgi görüp koşarak kana gittim negatif çıkmıştı,onun için labqouk marka test hakkında ne düşünüyosunuz
Benim bata iki gün kala 138 çıktı canım. Doktorum 17 Nisan'da gel dedi bekliyorum şimdi. Bat 6 nisandiSenin degerlerin kac canm
Erken yumurtlamış olabilirsin canımBenim bata iki gün kala 138 çıktı canım. Doktorum 17 Nisan'da gel dedi bekliyorum şimdi. Bat 6 nisandi
Akıntı da var evet,onu da yazmayı unutmuşum,sanki 5 gündür faln var gibi ama o kadar erken olamaz heralde denk gelmiştirakıntın varmı peki ? kaç gün önve başladı canım bu bel meme ağrısı adet gününden
İşallahhh,bu sefer sağlıklı olursaHayırlı olsun canım çok sevindim. Bende yeni öğrendim hamile oldugumu. Aralık annesi olacağız inşallah :)
İşallah işallahhhYaaa çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin :) hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim valla çok sevindim darısı başıma inşallah
Çarşamba sabah tekrar gidicem,44 olur işallah,iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor,ben sadece onu biliyorum.yükselir işallah22 az bir değer değil mi ? ben tam regl olmam gerektiği gün kan vermiştim ve 958 çıkmıştı .Chmstry
Sağol işallah cnmHayırlı olsun canımmm :)) sağlıkla geldin bebişn
inşallah yükselir hayırlısını dileyelim ...Çarşamba sabah tekrar gidicem,44 olur işallah,iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor,ben sadece onu biliyorum.yükselir işallah
Çok sağolll işallah,hepimiz sağsalim alalım kucağmıza bebeişlerimiziCanıım çoook sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah yaa yüreğini ferah tut ve bol bol dua et olurmu kendinede bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?