Gebelik testime bakarmısınız

Yok 4 gün var daha
Hayırlı olsun canım hamileliğin tebrik ederim belirtilerin ne oldu acaba paylaşır mısın bende çatlatma iğnesi oldum bu ay bugün 12.günüm akşam test yapmıştım negatif sizce erken mi yaptım bata henüz 5 günüm vardı

eğer çok uzun süre sonra olmadıysa var canım ama yarın tekrarla sabah ilk idrarla
İşte sonra çıktığı için pek güvenmedim arkadaşınkinde varla yok arası olduğu halde çıktı ondan ümitlendim ama yoktur

bende gaza gelip az önce yaptım yine negatif bata 5 gün var olsa silikte olsa çıkardı

Öle düşünme canım bazı kişilerin adetten bir hafta sonra bile çıkabiliyor üzülmen için çok erken
bi önceki hamileliğim bata 2 kala çıkmıştı idrarda bakalım bekliyecem ama işte nasip

Belirti olarak,bana kalsa her ay var da,meme acıması,uyku hali,kasık batması,çişe çok gitme,akıntı,bide baş ağrısı var

beklemekten bıktım ne zormus hala test sonucu cıkmadı bayılcam valla

kızlar bugun adet gunum ve beta hgc 3.6 cıktı hamıle olma ıhtımalım nedır

Belirti olarak,bana kalsa her ay var da,meme acıması,uyku hali,kasık batması,çişe çok gitme,akıntı,bide baş ağrısı var
Teşekkürler canım bende de hep aynı belirtiler mevcut ama dah bişey yok bakalım 2 3 gün daha bekleyeyim ama sabır yok kisenin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Teşekkürler canım bende de hep aynı belirtiler mevcut ama dah bişey yok bakalım 2 3 gün daha bekleyeyim ama sabır yok kisenin adına çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Amin canım sağol,işallah

Kızlar sizce bişey varmı ilkinde yoktu sonradan baktım böyle olmuş
Bu marka teste hiç güvenmiyorum şubat ayında almıştım bu testten 2 tane bende de çizgi belirmişti sonradan 2 sindede hatta sonra başka marka test ile yaptım negatifti sonuç ve zaten adet olmuştum bi kaç gün sonra. Bence başka bi marka ile tekrar deneyin tabi inşallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…