- 12 Kasım 2021
- 67
- 12
- 38
- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
Benimde o akıntım oluyor ama sonuç negatif her ayAslında belirtilerim var ama hani bu gebeliktir ya da adettir diyemeyeceğimiz şekilde belirtiler kasığımda ağrı var ve kremsi akıntım var kokusuz ilk defa oluyor bu yaklaşık 5 gündür falan var yanma vesaire hani bir durum yok böyle krem gibi beyaz koyu beyaz bir akıntım var bilmiyorum İnşallah gebeliktendir diye düşünüyorum ama elimde kesinlikle hiçbir şey yok kırmızı çizgileri görmeden de kan vermeyi istemiyorum
Orası öyle tâbi elde olsa bazı şeyler keşkeBenimde o akıntım oluyor ama sonuç negatif her ayhiç bir belirtisi olmadan hamile çıkan o kadar çok ki en iyisi stres yapmadan beklemek
Y Yldzyldz11 Canım test yaptım bakarmisin markası awox
Denedim canım hatta gidip Kan bile verdim inşallah yarın çıkacak sonuçlar güzel çıkar diye umut ediyorumBaşka testle bidaha dene canım bana var gibi geldi
Ooo ozaman hayırlı olsun dek düz versin Rabbim inşallahDenedim canım hatta gidip Kan bile verdim inşallah yarın çıkacak sonuçlar güzel çıkar diye umut ediyorum
Bence de canım inşallah öyleyimdir şu an testler öyle gözüküyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Kan verdim yarın çıkacakAyyy canım bence hamilesin
Benimkine de bakar mısınızBence
Bence de canım inşallah öyleyimdir şu an testler öyle gözüküyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Kan verdim yarın çıkacak
Erken yaptığın testlerin markası ne kuzumBenimkine de bakar mısınızerkenler silik kaset negatif bence hamile değilim
Nimo erken gebelik testiErken yaptığın testlerin markası ne kuzum
Canım bu testi bilmiyorum hiç kullanmadım ama erken gebelik testi pozitif kaset testini negatif çıktı çok durumlar var çünkü erken gebelik testi çok daha düşük beta hormonuna ölçüyor yarın istersen tekrar et ya da Kan ver İnşallah vardır bir tanemNimo erken gebelik testi
Doğru söylüyorsunuz evet ama maalesef sanırım bütün bozuk gebelik testleri beni buluyor şimdi days comfort ile tekrar ettim silik çizgi bile çıkmadı hakkımda hayırlısı buymuş demekkiCanım bu testi bilmiyorum hiç kullanmadım ama erken gebelik testi pozitif kaset testini negatif çıktı çok durumlar var çünkü erken gebelik testi çok daha düşük beta hormonuna ölçüyor yarın istersen tekrar et ya da Kan ver İnşallah vardır bir tanem
Daha adetineze varsa belki erken olabilirDoğru söylüyorsunuz evet ama maalesef sanırım bütün bozuk gebelik testleri beni buluyor şimdi days comfort ile tekrar ettim silik çizgi bile çıkmadı hakkımda hayırlısı buymuş demekki
Adet günüm bugündü 18.gün doktora gittiğimde 5 yumurta daha duruyordu olmazsam 10 gün kadar öyle tekrar ederim nasip kısmet artıkDaha adetineze varsa belki erken olabilir
Öyle öyle tabii ki en büyük belirti adet olmamak aslında İnşallah nasip olur canımAdet günüm bugündü 18.gün doktora gittiğimde 5 yumurta daha duruyordu olmazsam 10 gün kadar öyle tekrar ederim nasip kısmet artık
Evet ama pkos var geç yumurtladım umudum bi tek allahtanÖyle öyle tabii ki en büyük belirti adet olmamak aslında İnşallah nasip olur canım
Evet ama pkos var geç yumurtladım umudum bi tek allahtan
üzerinden kaç gün geçti pekiiBende de pcos var bende geç yumurtaladim canım 18-19 günde yumurtam çatladı
Bugün 11 gün catlamanın üzerinden geçenüzerinden kaç gün geçti pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?