• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakar mısınız

Orduludeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
22
2
1
27
Merhabalar cumartesi silik bir test ile gidip kan vermiştim ama malesef gebelik kanda çıkmadı (kanda pıhtılaşma sorunum var öncesi düşüklerim oldu bu sebeple erken öğrenme çabasındayım) bugün regl günüm normalde,dün sancılarım oldu ara ara ama regl kanamam gelmedi bu akşam bu testi yaptım t çizgisi de yoğunluk oluştu şimdide ince kırmızı bi çizgi olarak duruyor sanki bütün testler bozuk gibi geliyor , fikriniz nedir ?
IMG_8857.jpeg

Merhabalar cumartesi silik bir test ile gidip kan vermiştim ama malesef gebelik kanda çıkmadı (kanda pıhtılaşma sorunum var öncesi düşüklerim oldu bu sebeple erken öğrenme çabasındayım) bugün regl günüm normalde,dün sancılarım oldu ara ara ama regl kanamam gelmedi bu akşam bu testi yaptım t çizgisi de yoğunluk oluştu şimdide ince kırmızı bi çizgi olarak duruyor sanki bütün testler bozuk gibi geliyor , fikriniz nedir ? Eki Görüntüle 3539649
Test bozuk sanırım

Artimed markanın kaset testi yalancı sonuç veriyor iki defa başıma geldi ama erken gebelik testi beni hiç yanıltmadı erken gebelik testi alın avox marka çok güveniyorum ben ona

Şuan test yok elimde ama yarın alsam erken gebelik testini ilk idrarla yapmasam yinede sonuç verir mi
3/4 saat tuvalete çıkmayıp yaparsanız verir bir doktorun konuşmasını dinledim birkaç gün önce sabah ilk idrarda yapamadıysanız testi mutlaka 3/4 saat tuvalete çıkmayıp yaparsanız yine doğru sonuç elde etme şansını olur diyodu

3/4 saat tuvalete çıkmayıp yaparsanız verir bir doktorun konuşmasını dinledim birkaç gün önce sabah ilk idrarda yapamadıysanız testi mutlaka 3/4 saat tuvalete çıkmayıp yaparsanız yine doğru sonuç elde etme şansını olur diyodu
Teşekkür ederim bu şekilde yapıcam 🌹🙏🏻

Yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayın bence
Elimde başka test yok yarın eczane açılınca test alacağım şeker hastasıyım sık sık idrara çıkıyorum ilk idrarla yapamayacağım 4 saat sonra yapacağım erken gebelim testi ile deneyeceğim umarım bişiler görürüm , teşekkürler

Çok isterim ama şeker hastasıyım ilk idrar benim için çok zor eczane yakınımda değil 😬
O zaman bekler öyle yaparsın 2 tane test al yine çok içine sinmezse ertesi günüde sabah ilk idrarda yaparsın ben testlerle kafayı bozdum evde her şey bitiyor ama test hiç bitmiyor artık😂

Ya inşaallah bi gün ihtiyacınız kalmaz sizinde 😊
Ben şuan 1 haftadır test yapıyorum hepsi pozitif her geçen gün koyulaştı testler adetimden 1 hafta önce öğrendim gecikmesini bekledim doktor için cumaya randevu buldum gidip kan berip muayene olcam inşallah güzel haberler alırım 🥹 testleride ekleyim
75A6639D-0BAE-4B44-95E9-B0800EA8AE5A.jpeg
24C7F8FC-E9E4-4285-BABB-36F64922DE46.jpeg
C2A0E20A-9816-4C31-A4F6-EBFF0FADCCAA.jpeg

Ben şuan 1 haftadır test yapıyorum hepsi pozitif her geçen gün koyulaştı testler adetimden 1 hafta önce öğrendim gecikmesini bekledim doktor için cumaya randevu buldum gidip kan berip muayene olcam inşallah güzel haberler alırım 🥹 testleride ekleyimEki Görüntüle 3539683 Eki Görüntüle 3539684 Eki Görüntüle 3539685
Maşaallah süphanAllah inşaallah çok çok güzel ilerler tebrik ederim senin gibi tatlı bir annesi olucak çok şanslı bir bebiş 🥰🌹

Maşaallah süphanAllah inşaallah çok çok güzel ilerler tebrik ederim senin gibi tatlı bir annesi olucak çok şanslı bir bebiş 🥰🌹
İnşallah 5 ay önce 1 düşük yaşadım ondan şuan hastaneye gitmeye korkuyorumda heycanlanıyorumda rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçiririm 🥺❤️

İnşallah 5 ay önce 1 düşük yaşadım ondan şuan hastaneye gitmeye korkuyorumda heycanlanıyorumda rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçiririm 🥺❤️
Bende 4 ay önce ikizlerimi kaybettim sonra genetik test yapıldı öncedende bi kaybım vardı pıhtılaşma çıktı bu yüzden sanki bir gün bile geç öğrensem içim gidicek diye çok korkuyorum, inşaallah Rabbim hayırlısını sizede banada bu yolda göz yaşı döken herkese kolaylıkla nasip etsin 🌸

Bende 4 ay önce ikizlerimi kaybettim sonra genetik test yapıldı öncedende bi kaybım vardı pıhtılaşma çıktı bu yüzden sanki bir gün bile geç öğrensem içim gidicek diye çok korkuyorum, inşaallah Rabbim hayırlısını sizede banada bu yolda göz yaşı döken herkese kolaylıkla nasip etsin 🌸
Aminn inşallah rabbim çocuk isteyen herkesin kucağını doldursun güzel haberler alalım istiyorum 🤲🏻🤲🏻

Back