- 29 Mart 2023
- 148
- 26
- 28
- Konu Sahibi okul onceci
Hala yok yarına kaldıYine arada kontrol et canim belki duser
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala yok yarına kaldıYine arada kontrol et canim belki duser
Vala cok merak ettim kiz insalah guzel bi sonuc cikar bana da umut olsun ayni klomeni bende kulaniyorum diye yaHala yok yarına kaldı
Şimdi baktım 15.57 ne oldu şimdi hamilelik mi bu çok düşük gibi geldiVala cok merak ettim kiz insalah guzel bi sonuc cikar bana da umut olsun ayni klomeni bende kulaniyorum diye ya
Hamilesinn kuzum 5 ve uzeri pozitif adetine kac gun var 2 gun sonra tekrar ver bakalim.artis var miŞimdi baktım 15.57 ne oldu şimdi hamilelik mi bu çok düşük gibi geldi
Ay Allahım ya şaşkınım sabah gideyim yine de doktora dediğin gibi tekrar ver diyecek muhtemelen isteyen herkese nasip olsun inşallahHamilesinn kuzum 5 ve uzeri pozitif adetine kac gun var 2 gun sonra tekrar ver bakalim.artis var mi
Çatlamak üzereyim düşmüyor sabah düşse farketmeyecek sabah gideceğim zaten sağlık ocağına inşallah paylaşırım tabi ki
Evet öyleymiş00.00dan sonra düşüyor canım yapılan işlemler vs. e nabıza
Belli oldu muYa okuldaydım gidemedim doktorun yanına şimdi geldim gitmiş e nabızda da gözükmüyor düşer mi acaba oraya
Çıktı mıYa okuldaydım gidemedim doktorun yanına şimdi geldim gitmiş e nabızda da gözükmüyor düşer mi acaba oraya
Çıktı 15 doktor pazartesi tekrar ver dediÇıktı mı
Evet bende silik gibi gördüm canimKızlar benim de testime bakar mısınız adetime 4 gün var akıntım arttı bu ara bebek de istiyoruz dayanamadım gittim test aldım ama erken test almamışım normal test almışım sizce görmek istediğim için mi silik çizgi görünüyor bana var mı böyle sonucu çıkıp da hamile olanEki Görüntüle 3226348
Ay inşallah öyledir yaa çok istiyoruzEvet bende silik gibi gördüm canim
Çok tebrik ediyorum sağlıkla alın kucağınza inşallah bir sorum var bnde klomen kulandm 10 . Gün gitim iyi gelişmiş dedi ama bugün gitim özel Dr küçük 3 tane gördü sağda ama solda göremiyorum dedi bağırsakların çok hareketli sizinki hemen çatladimiÇıktı 15 doktor pazartesi tekrar ver dedi
Hadi hayırlısı insallahÇıktı 15 doktor pazartesi tekrar ver dedi
Teşekkür ederim canım ben adetin 13. Günü gittim 16 17 boyutlarında dedi adetin 21. Günü gittiğimde çatlamıştı hangi zamanda çatladı bilmiyorum ama boyut 20 lerde çatlıyorsa iki üç gün sonra çatlamış olabileceğini düşünüyorum bende de solda yoktu sağda vardı. Küçük ne kadar küçük acaba boyutunu da söyleseymiş keşke her gün büyüyor artmış olabilir benceÇok
Çok tebrik ediyorum sağlıkla alın kucağınza inşallah bir sorum var bnde klomen kulandm 10 . Gün gitim iyi gelişmiş dedi ama bugün gitim özel Dr küçük 3 tane gördü sağda ama solda göremiyorum dedi bağırsakların çok hareketli sizinki hemen çatladimi
Bende silik gördüm gibi bence erken gebelik testiyle tekrarlayın daha net olur böyle durumda erken yumurtlama olabilir diyorlar 6 gün öncesinden öğrenenler varKızlar benim de testime bakar mısınız adetime 4 gün var akıntım arttı bu ara bebek de istiyoruz dayanamadım gittim test aldım ama erken test almamışım normal test almışım sizce görmek istediğim için mi silik çizgi görünüyor bana var mı böyle sonucu çıkıp da hamile olanEki Görüntüle 3226348
Ah canm vllha kafamı çok karstrdilar eşimden dolayı düzenli ilişki de olmuyo umudumu kestim bn artkTeşekkür ederim canım ben adetin 13. Günü gittim 16 17 boyutlarında dedi adetin 21. Günü gittiğimde çatlamıştı hangi zamanda çatladı bilmiyorum ama boyut 20 lerde çatlıyorsa iki üç gün sonra çatlamış olabileceğini düşünüyorum bende de solda yoktu sağda vardı. Küçük ne kadar küçük acaba boyutunu da söyleseymiş keşke her gün büyüyor artmış olabilir bence
İnan benimde yoktu nasip olunca oluyor kesme umudunu benim kuzenime de büyümemiş diğer ay gel dediler ama ay hamile kaldıAh canm vllha kafamı çok karstrdilar eşimden dolayı düzenli ilişki de olmuyo umudumu kestim bn artk