- 29 Mart 2023
- 148
- 26
- 28
- Konu Sahibi okul onceci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma igmesi vuruldun mu kuzum vurulduysan 14 gun beklemen gerek ignenin etkisi gecsin diye bende bu ay klomen kulaniyorum kiz bugun son gundu hapin bende pcosluyum ay insalah vardir kizAdetime bir gün kala yaptım testi adetlerim düzensizdir ama bu ay klomen kullandım sizce umutlanmalı mıyım?
Bende de pcos var ben iğne vurulmadım doktorum vurmayalım dedi kontrole gittiğimde çatlamış demişti inşallah hepimize nasip olurCatlatma igmesi vuruldun mu kuzum vurulduysan 14 gun beklemen gerek ignenin etkisi gecsin diye bende bu ay klomen kulaniyorum kiz bugun son gundu hapin bende pcosluyum ay insalah vardir kiz
Bende de pcos var ben iğne vurulmadım doktorum vurmayalım dedi kontrole gittiğimde çatlamış demişti inşallah hepimize nasip olur
Çok teşekkür ederimozaman maşallahhhhhh diyelim
bir kaç gün daha bekle dr git
ağır kaldırma ilişkiye girme dikkat et
O zamn senin igne etkisi falan yoktur cunku kulanmadin kiz bi kan ver bize de umut ol klomeni kulanirken kasik agrisi falan cektin mi balim ilactan kac gun sonra bide kontrole gitinBende de pcos var ben iğne vurulmadım doktorum vurmayalım dedi kontrole gittiğimde çatlamış demişti inşallah hepimize nasip olur
O zamn senin igne etkisi falan yoktur cunku kulanmadin kiz bi kan ver bize de umut ol klomeni kulanirken kasik agrisi falan cektin mi balim ilactan kac gun sonra bide kontrole gitin
Testinde gayet cikmis insalah kan da olur huzel haberlerini bekliyorum canim ayn ilk defa kulandim bugun bitti yarin bekleme suresi cuma gidicem insalah buyume vardirHiç ağrı olmadı kullanırken. İlaçtan 4 gün sonra gittim büyümüş dedi 13 gün sonra gittim başka doktordu bu gittiğim çatlamış dedi. Bende de şuan hiç hamilelik belirtisi yok böyle silik çıkmadan önce olmadı bu ay dedim şuan acaba mı diyorum vereceğim kan bakalım İlk defa mı kullandın sen klomeni
Ay inşallah güzel haberler veririm sendende hayırlı güzel haberler alırımTestinde gayet cikmis insalah kan da olur huzel haberlerini bekliyorum canim ayn ilk defa kulandim bugun bitti yarin bekleme suresi cuma gidicem insalah buyume vardir
Amin canim insalah ne zaman kan vermeyi dusunuyorsunAy inşallah güzel haberler veririm sendende hayırlı güzel haberler alırım
Bugün verdim dayanamadım 4 gibi çıkar dedi doktorAmin canim insalah ne zaman kan vermeyi dusunuyorsun
Haberdar et bizii de canimBugün verdim dayanamadım 4 gibi çıkar dedi doktor
Ederim tabi kiiiHaberdar et bizii de canim
Sonuclarin cikti mi canimEderim tabi kiii
Ya okuldaydım gidemedim doktorun yanına şimdi geldim gitmiş e nabızda da gözükmüyor düşer mi acaba orayaSonuclarin cikti mi canim
E nabiza düşer. Mutlaka takip edin. Sonucu bizimle de paylaşın hayirli haberler insallahYa okuldaydım gidemedim doktorun yanına şimdi geldim gitmiş e nabızda da gözükmüyor düşer mi acaba oraya
Çatlamak üzereyim düşmüyor sabah düşse farketmeyecek sabah gideceğim zaten sağlık ocağına inşallah paylaşırım tabi kiE nabiza düşer. Mutlaka takip edin. Sonucu bizimle de paylaşın hayirli haberler insallah
Yine arada kontrol et canim belki duserÇatlamak üzereyim düşmüyor sabah düşse farketmeyecek sabah gideceğim zaten sağlık ocağına inşallah paylaşırım tabi ki
Yine arada kontrol et canim belki duserÇatlamak üzereyim düşmüyor sabah düşse farketmeyecek sabah gideceğim zaten sağlık ocağına inşallah paylaşırım tabi ki