- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birşey göremedim. Ki 4 gün geçti diyorsun bide erken gebelik testi yapmışsın hamile olsaydın silik değil daha belirgin çizgi olmalıydı. Ama bu testte birşey yokAdetim 4 gün gecikti erken gebelik testi yaptım sizce hayali cizgi var mı yoksa boş mu ben anlayamadım
Evet fotoda hiş görünmüyor da elimdeyken ısıga dogru tutunca cok hafif yani cizginin oldugu yeri görüyorum ama hiç hiç belirgin değilBen birşey göremedim. Ki 4 gün geçti diyorsun bide erken gebelik testi yapmışsın hamile olsaydın silik değil daha belirgin çizgi olmalıydı. Ama bu testte birşey yok
Ben göremedim canım birşey Ama dediğim gibi umarım vardır. Sen istersen yinede sabah ilk ıdrar ile tekrarla ne olduğu daha net çıkar.Evet fotoda hiş görünmüyor da elimdeyken ısıga dogru tutunca cok hafif yani cizginin oldugu yeri görüyorum ama hiç hiç belirgin değil
Neyse en iyisi bekleyim 3 gün daha regl olmazsam bakayım..Ben göremedim canım birşey Ama dediğim gibi umarım vardır. Sen istersen yinede sabah ilk ıdrar ile tekrarla ne olduğu daha net çıkar.
Ne yaptın canım sonuç ne oldu?Neyse en iyisi bekleyim 3 gün daha regl olmazsam bakayım..
Bu sefer awox marka erken gebelik testi aldım daha ucuz dıye. Negatif cıktı. Demek ki bir önceki predixtor marka olandaki göz yanılması değildi ama bunda nrgatif cıktı direk. Sanırım bıontech ası vuuruldum o yuzden regl olamıyorumNe yaptın canım sonuç ne oldu?
Hadi ya, sanki bende hayali çizgiyi görmüştüm. Ama 4 gün gecikmede daha net olması lazımdı. Benim reglime 6 gün kala bu şekilde hayali çizgi vardı.Bu sefer awox marka erken gebelik testi aldım daha ucuz dıye. Negatif cıktı. Demek ki bir önceki predixtor marka olandaki göz yanılması değildi ama bunda nrgatif cıktı direk. Sanırım bıontech ası vuuruldum o yuzden regl olamıyorum
Evet daha net olması lazımdı. Bazıları geç döllenme olabilir dedi ama hiç umudum yok 2 sene oldu.. biontechen oldu işte kesin.. sadece kafamı karıstıran o hafif gölgeli testHadi ya, sanki bende hayali çizgiyi görmüştüm. Ama 4 gün gecikmede daha net olması lazımdı. Benim reglime 6 gün kala bu şekilde hayali çizgi vardı.
Evet olabilir, sorununuz ne doktora gittiniz mi?Evet daha net olması lazımdı. Bazıları geç döllenme olabilir dedi ama hiç umudum yok 2 sene oldu.. biontechen oldu işte kesin.. sadece kafamı karıstıran o hafif gölgeli test
Çikolata kistim var ama sorun değil dediler hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra eşimim sperm degerleri düstü covitten dediler. Simdi varikosel amelıyatı diyolar ama cok düsük seviyedeymiş bilmiyoruz ki bizde anlamadık bişey..Evet olabilir, sorununuz ne doktora gittiniz mi?
Bir kaç farklı laboratuvar dan test yaptırın sperm için. Ben Ankara’da başkent te hulusi hocaya gidiyorum gerçekten alanında uzman. Ankara’da değilseniz bile gerçekten ameliyat gerekli mi değil mi danışmak için online seans alabilirsiniz. Ciddi bir şey sonuçta bu.Çikolata kistim var ama sorun değil dediler hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra eşimim sperm degerleri düstü covitten dediler. Simdi varikosel amelıyatı diyolar ama cok düsük seviyedeymiş bilmiyoruz ki bizde anlamadık bişey..