- 4 Kasım 2019
- 119
- 47
- 48
- Konu Sahibi Saricicek2020
Kızlar selam adetime 5 gün var bugün sabah test yaptım aslında elimde daha net görünüyo ama çekemedim silik çizgi çıktı 5 dakika içinde yorumunuz nedir ne yapmam lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim fotoğraftakinden daha net aslında. dün de yaptmıştım çıkmamıştı sabah baktığımda silik çizgi oluşmuş aman deneyeyim yine dedim böyle çıktıCizgi var adet zamanini bekle bir daha yap.koyulasirsa kan verirsin
Yok beş dakika içinde çıktı şok oldum. Testin üstünde 5 dk icinde geçerli, 10 dkdan sonrası geçersiz diyodu zaten. İnşallah öyledir çok heyecanladımmCanim cizgi var ama sonradan ciktiysa buharlasma çizgisi olabiliyor... Inşallah hamişsindir![]()
Kanı emın olmadan vermek istemedim adet günü yaptırırım diye düsündüm. Elimde bi tane gebelik testi kaldı sence akşam yapıp eşime söylesem mi yoksa adeti mi beklesemÇokk erken yapmışsın bekle adet günün de tekrar yaptır umarım hamilesindir yada yarın falan gidip kan testi yaptır ama sonuçu geri bana yaz merak ettim![]()
Bu akşam degil de yarın akşam yap bence gebelikte 1 gün bile degerlerin çok yükselmesini saglıyorKanı emın olmadan vermek istemedim adet günü yaptırırım diye düsündüm. Elimde bi tane gebelik testi kaldı sence akşam yapıp eşime söylesem mi yoksa adeti mi beklesem
bende gordum inşallah hamilesindirKızlarrr başka yorum yapan yok muu lütfen çok heyecanlıyım
bence emin olmadan deme hayal kirikligi olmasınKanı emın olmadan vermek istemedim adet günü yaptırırım diye düsündüm. Elimde bi tane gebelik testi kaldı sence akşam yapıp eşime söylesem mi yoksa adeti mi beklesem
Tamam teşekkür ederimmöBu akşam degil de yarın akşam yap bence gebelikte 1 gün bile degerlerin çok yükselmesini saglıyor
İnşallah çok teşekkür ederimbende gordum inşallah hamilesindir
Evet öyle düşündüm ama insan garip oluyoobence emin olmadan deme hayal kirikligi olmasın
Tamam teşekkür ederimmBence akşam değil ertesi sabah yap canım birikmiş idrarla daha doğru sonuç alırsın
Ne zaman yapayım senceBir daha dene