Maşallah canım hamilesin bende dün hamile oldugumu öğrendim bendeki biraz daha silikti hemen kan verdim sonuç biraz düşük çıktı 16,9 ondan endişeliyim senin bat ne zamandı?Merhaba 1 gün adetim gecikti. Öylesine elimde 2 adet testi yaptım sonuç böyle çıktı sonra başka bir test aldım diğerininde sonucu aşağıda. Hamile olmayanlarda bu kadar belirgin çıkar mı? Hamile olmama olasılığım var mıdır?
Pazartesi bat idi. Kan verdim sonucumu bekliyorumMaşallah canım hamilesin bende dün hamile oldugumu öğrendim bendeki biraz daha silikti hemen kan verdim sonuç biraz düşük çıktı 16,9 ondan endişeliyim senin bat ne zamandı?
Ne zmandır denıyordun canım?bıde ozel olarak ne yaptın bu ay saglıkla ılerlesın ınsallahKan sonucum çıktı 361 çıktı. Sanırım çok yeni. Teşekkür ediyorum yorumlayanlara. İnşallaj sağ salim kese ve kalp atışını da duyarım
Ocak ayında 2 yıl bitecekti. Sadece eylül ayında sağlıklı beslenmeye başladım. Biraz kilo verdim. O kadar.Ne zmandır denıyordun canım?bıde ozel olarak ne yaptın bu ay saglıkla ılerlesın ınsallah
Aaaa cooook sevındımmm bende sıgara ıcıyorum onun etkısı varmıdır acaba ovulasyon takıvı fln yapmadın mı ılıskı aralıgın nasıldıOcak ayında 2 yıl bitecekti. Sadece eylül ayında sağlıklı beslenmeye başladım. Biraz kilo verdim. O kadar.
Ovü takibimi telefon uygulaması ile yaptım o hafta gün aşırı 3 gün beraberliğim oldu.Aaaa cooook sevındımmm bende sıgara ıcıyorum onun etkısı varmıdır acaba ovulasyon takıvı fln yapmadın mı ılıskı aralıgın nasıldı
Yaa masallah darısı bızeOvü takibimi telefon uygulaması ile yaptım o hafta gün aşırı 3 gün beraberliğim oldu.
İnşallah. Dualarım sizinle.Yaa masallah darısı bıze
Benimde pazartesiydi senin değere göre benimki düşük inşallah yükselir yarin kan vereceğimPazartesi bat idi. Kan verdim sonucumu bekliyorum
İnşallah. Belki geç döllenmedirBenimde pazartesiydi senin değere göre benimki düşük inşallah yükselir yarin kan vereceğim
Yaa inşallah canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum çok stresiyim gece uyuyamadımİnşallah. Belki geç döllenmedir
Bende dün gece öyleydim. Gerçi öğrendim ama şimdide keseyi ve kalp atışını duyup görmeden emin olamıyorumYaa inşallah canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum çok stresiyim gece uyuyamadım
testler yalan soylemez:)Merhaba 1 gün adetim gecikti. Öylesine elimde 2 adet testi yaptım sonuç böyle çıktı sonra başka bir test aldım diğerininde sonucu aşağıda. Hamile olmayanlarda bu kadar belirgin çıkar mı? Hamile olmama olasılığım var mıdır?
Öyleymiş:)testler yalan soylemez:)
Doktora gittiniz mi?Bende dün gece öyleydim. Gerçi öğrendim ama şimdide keseyi ve kalp atışını duyup görmeden emin olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?