Gebelik testime bakar mısınız?

narmie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
127
75
28
Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti elimdeki son gebelik testini yaptım şöyle bir sonuç çıktı acaba ben mi görmek istediğim için silik 2. Çizgi gördüm size sormak istedim. Daha önce denediğimde hiç bir şekilde ikinci çizgi göremiyordum bu marka testte.

Eklentiler

• 07551CAB-AE07-46E4-BDE2-8CC5A339E618.jpeg
    36,6 KB · Görüntüleme: 160
Bariz bi çizgi var cnm ne kadar sürede çıktı hemen çıktıysa eğer bence var biseyler mqrka ne

Gebelik var gibi cnm kan testtinr git bnce

Laboquick testi yaparkende hafif bir gölgelenme gördüm ama ilk 5 dk içinde bunu gördüm daha kuruma falan olmadı

Laboquick testi yaparkende hafif bir gölgelenme gördüm ama ilk 5 dk içinde bunu gördüm daha kuruma falan olmadı
Bence pozitif ya yarın ilk idrarla yeniden yapmanı ya da kan vermeni oneririm insAllah bebegin seninledir cnm

İkinci çizgi var gibi duruyor, gönlünüze göre olur inşallah

Aa çok net 2.çızgi var..kanla kaç haftalık öğrenirsin.
Minik daha
Hayırlı olsun hamileliğin.
Sağlıkla al kucağına inşallah

Daha öncekilerde hüsran oluştuğu için bir kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum. :) teşekkür ederim cevaplarınız için

test bozulmuş gibi fazla idrar koymuş olabilirmisin tekrarlama bence direkt kan testi ver beta hcg kesin sonuç verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…