- 30 Mart 2023
- 637
- 384
- 33
- Konu Sahibi 1Annakarenina
Yumurtlamanın 9. Günü sabah test yaptım. T çizgisini belli belirsiz gördüm sanki? Ben görmek istediğim için mi yoksa sizde görüyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum net şekilde markası nedirYumurtlamanın 9. Günü sabah test yaptım. T çizgisini belli belirsiz gördüm sanki? Ben görmek istediğim için mi yoksa sizde görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 3575873
Ya benimde böyle çıktı sizde de aynı durum var ben hayal mi görüyorum artık dedim ama aynısı varmış awox demi sizinki deYumurtlamanın 9. Günü sabah test yaptım. T çizgisini belli belirsiz gördüm sanki? Ben görmek istediğim için mi yoksa sizde görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 3575873
Awox markaBen görüyorum net şekilde markası nedir
Evet evet awox marka benimde yarın yine yapacağımYa benimde böyle çıktı sizde de aynı durum var ben hayal mi görüyorum artık dedim ama aynısı varmış awox demi sizinki de
Şimdi kaset test yaptım bunda da aynısı oldu. Bence awox doğru bir test yorumlarda da kötü diyen görmedim.Evet evet awox marka benimde yarın yine yapacağım
O zaman hayırlı olsun bence hamilesinizAwox marka
Burda bende bayağı gördümŞimdi kaset test yaptım bunda da aynısı oldu. Bence awox doğru bir test yorumlarda da kötü diyen görmedim.
Eki Görüntüle 3576031
Teşekkür ederim rabbim sağlıkla nasip etsinO zaman hayırlı olsun bence hamilesinizadetinize ne kadar var? Buraya yükleyince biraz buğulanıyor bende de öyle oluyor ona rağmen gördüm ben
Bence var inşallah bunu sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinleTeşekkür ederim rabbim sağlıkla nasip etsiniki kaybım var bu sefer doğurmak nasip olur inşallah
biraz önce kaset test yaptım onda da çıktı ilk idrar olmamasına rağmen
perşembe cuma adet olmam gerekiyor
Awox kesin diyorlar evet hiç kuruma falan çıkarmıyor attığınız kaset testte bende gördüm silik bence hamilelik var gibi dayanamazsanız bir kaç gün kan verseniz çıkar gibi inşallah güzel haberler alırsınızEvet evet awox marka benimde yarın yine yapacağım