- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 44
Bilemezsin canım henüz çok erken umudunu kaybetmeArkadaşlar kan sonucum 9,44 çıktı. Doktor ne var diyebiliriz ne de yok dedi. 1 hafta sonra tekrarlayalım testi dedi. Ama benim umutlarım söndü çünkü 9,44 çok düşük. Kesin iğneden oldu.
Aman canım sen sen ol benim gibi erkenden yapma test falan. Sonra insanın kafası karışıyor işte böyle. Ben kendimi tutamadım, evde test olunca resmen batıyor bana. Duramıyorum hemen yapıyorumBilemezsin canım henüz çok erken umudunu kaybetme
Yok canım 2 yıl oldu daha hiç test yapmadım yapmaya fırsat kalmadan adet oldum hepAman canım sen sen ol benim gibi erkenden yapma test falan. Sonra insanın kafası karışıyor işte böyle. Ben kendimi tutamadım, evde test olunca resmen batıyor bana. Duramıyorum hemen yapıyorum
Ay canım ya:))) adet düzensizliğin var mı? Şimdi belirtilerin nasıl? Var mı bişeyler?Yok canım 2 yıl oldu daha hiç test yapmadım yapmaya fırsat kalmadan adet oldum hep
Doğru söylüyorsun, acele ettim. Hamile olsam bile şuan belli olmaz, olmadı da zaten8 gun cok erken ama hemen igne vurulur vurulmaz catlasa bile dollenmesi yerlesmesi ins sonucu musbet olur ama suan cok erken davranmissin.
Evet hemen çıkmıştı ama muhtemelen çatlatma iğnesinden dolayı yalancı pozitif gördüm.Hamilesiniz :)
Test yaptıktan hemen sonra çıktı mı ikinci çizgi?
Evet hemen çıkmıştı ama muhtemelen çatlatma iğnesinden dolayı yalancı pozitif gördüm.
Teşekkür ederim yine de :))Aa orayı okumadım ben.
Bilgim yok da açıkçası..
Teşekkür ederim yine de :))
Ben 4 ay klomen kullandim 3 ay igne vuruldu 3undede tam 16.gun regl oldum.yani benim 2.gun catlamis yumurtam.catlayip catlamadigini ogrenmek icin test yaptirdinmi acabaDoğru söylüyorsun, acele ettim. Hamile olsam bile şuan belli olmaz, olmadı da zaten
Hayır ovulasyon testi hiç yapmadım ama iğneyi vuruldum 1-2 saat sonra kasık ağrılarım başladı. Hemen çatladı gibi geldi bana yani. Ama şuan hiç hamilelik belirtim yok. Demek ki kesin iğneden oldu.Ben 4 ay klomen kullandim 3 ay igne vuruldu 3undede tam 16.gun regl oldum.yani benim 2.gun catlamis yumurtam.catlayip catlamadigini ogrenmek icin test yaptirdinmi acaba
İnşallah canımçatlatma iğnesinden olablir bu sonuç ama inşlahh vardır bebek
Çok şükür adet düzensizliğim yok saati bile şaşmaz canım ben belirti aramayı bırakalı çok oluyor tecrübe ettim belirti diye bişi yok beynimizin oyunu sadeceAy canım ya:))) adet düzensizliğin var mı? Şimdi belirtilerin nasıl? Var mı bişeyler?
Evet doğru olabilir. Peki sen şimdi herhangi bir tedavi görüyor musun canım?Çok şükür adet düzensizliğim yok saati bile şaşmaz canım ben belirti aramayı bırakalı çok oluyor tecrübe ettim belirti diye bişi yok beynimizin oyunu sadece
Beynimizin devreyeleri de yanmistir zaten bende artik tinlamiyorumÇok şükür adet düzensizliğim yok saati bile şaşmaz canım ben belirti aramayı bırakalı çok oluyor tecrübe ettim belirti diye bişi yok beynimizin oyunu sadece
Ovulasyon testi degil progesteron testiyle anlasiliyormus yumurtanin catlayip catlamadigi yada ultrason takibiyle anlasiliyormus.hayirlisi olsun ins.Hayır ovulasyon testi hiç yapmadım ama iğneyi vuruldum 1-2 saat sonra kasık ağrılarım başladı. Hemen çatladı gibi geldi bana yani. Ama şuan hiç hamilelik belirtim yok. Demek ki kesin iğneden oldu.
Benim bu gün 11. Gün dün progesteron tahlili verdim Beta da yapmışlar Beta 2 pro 20.088 gün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?