Biraz beklemişti. Tam hatırlayamıyorum süresini. Benimki biraz karışık. Bu olaydan bir kaç ay önce gene adet gecikmesiyle test yapıp çizgi görmedim ve birkaç gün sonra adet oldum. Adet bitiminden 1 hafta sonra tekrar hafif lekelenme olarak kanamalar yaşamaya başladım. bir kaç gün sonra doktora gittim ve kan testi yapıldı. hamileydim.Değerim 120 idi. Hastanede lekelenme şeklinde kanamam olduğunu söyledim. Bir şey yapamayız, sağlıksız gebelikse kanamanız artar ve düşükle sonuçlanır dediler. Velhasıl işyerine döndüm.
Çalışırken kanamam iyice arttı ve düşük başladı. 1 hafta kanamam oldu ve 1 hafta sonunda değerimi 0 gördüm kürtaja gerek kalmadı. Bu olay 2. hamileliğimdi. ilk gebeliğimde de sürekli test yapıyordum adet gecikmem olduğundan dolayı. ama çizgi çıkmıyordu. 15 günün sonunda doktora gidip adet gecikmesi için ilaç alacaktım ve hamile olduğumu öğrendim. geç döllenme olmuş ve 37 değerdi. Sağlıkla doğdu şükür. Düşükten 1 yıl sonra 3. gebeliğimde de adetim gecikti ama test yapmak istemiyordum. çünkü sürekli adet gecikmesi yaşayan bir yapım var. Ne olur ne olmaz diyerek bir test aldım ve saniyeler içinde 2. çizgiyi net gördüm. doktora gittim ve 7 haftalıktı. 3 gebeliğimde ilk defa çizgi görünce afallamıştım.
Rabbime şükür şimdi birisi 5,5 diğeri 1,5 yaşında.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Biraz uzun oldu kusura bakmayın, Hakkınızı helal edin.. Tecrübelerimi aktarmak istedim..