- 28 Haziran 2019
- 437
- 523
- 33
- 35
Kızlar iki gündür mide bulantısı oluyor sabahları ve kahve lekelenmem olmustu iki gün önce sizce çizgi var mi hayal mi görüyorumn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beş dakika içinde çıktıHemen mi cıktı çizgi gözüküyor evet
Hayırlı olsun hamilesin testin markası neydi acabaBeş dakika içinde çıktı
Yok canım hemen çıktı beklemedi inşallah yarın kan verip test yaparım geneBence bu test pozitif tabi beklemiş test değilse. İki gün sonra yenile koyulaşma olursa sevinebilirsin ama bnce bunda var hayırlı olsun
Hayırlı olsun hamilesin testin markası neydi acaba
[/QUOTE
Devita hızlı gebelik testiydi canım iki gün önce de yaptım çok hayalet bir çizgi var gibiydi ama bu daha görünür
Teşekkür ederim canımÇizgi var bu yeni başlayan bi gebelik anlamı da taşıyabilir. Bozuk beklemiş test anlamı da. Benimde bir defasında böyle olmuştu ama sonuç negatifti. o yüzden yarın ilk idrarla tekrarını yapmalısın. Umarım test pozitif .çıkar. Hayırlısı
Hayırlısı olsun var çizgi kan verip kesinleştirin yerleşme lekesi idi muhtemelen gördüğünüzKızlar iki gündür mide bulantısı oluyor sabahları ve kahve lekelenmem olmustu iki gün önce sizce çizgi var mi hayal mi görüyorumn
Teşekkür ederim yarın vereceğim inşallah vardırKan verip onaylayın bence gozunuz aydın ız şimdiden
İnşallahHayırlısı olsun var çizgi kan verip kesinleştirin yerleşme lekesi idi muhtemelen gördüğünüz
Kaç gün geçti reglinin üstünden cnm test yaptınKızlar iki gündür mide bulantısı oluyor sabahları ve kahve lekelenmem olmustu iki gün önce sizce çizgi var mi hayal mi görüyorumn
Bu arada bende gordüm çizgiyi varr kan ver hemen gözün aydınKızlar iki gündür mide bulantısı oluyor sabahları ve kahve lekelenmem olmustu iki gün önce sizce çizgi var mi hayal mi görüyorumn
Teşekkür ederim adetim düzensiz oluyor oyüzden saymıyorum akışına bırakmısım ama akıntı gibi de değil kremsiydi pembe ve sonra kahve lekelenme olmustu iki gündür de midem bulanıyor bende bir yapayım dedim bilmiyorum hiç inanansım gelmiyor iki senedir olmuyor çünki kesin test bozuktur diyorum ama yarın kan vereceğim bakalımBu arada bende gordüm çizgiyi varr kan ver hemen gözün aydın
Sizin test beklemiş miydi yoksa hemen mi çıktıÇizgi var bu yeni başlayan bi gebelik anlamı da taşıyabilir. Bozuk beklemiş test anlamı da. Benimde bir defasında böyle olmuştu ama sonuç negatifti. o yüzden yarın ilk idrarla tekrarını yapmalısın. Umarım test pozitif .çıkar. Hayırlısı
Sizin test beklemiş miydi yoksa hemen mi çıktı