• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ LÜFTEN 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NataLieee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
437
523
33
35
Kızlar iki gündür mide bulantısı oluyor sabahları ve kahve lekelenmem olmustu iki gün önce sizce çizgi var mi hayal mi görüyorumn😕

Eklentiler

• 47A9303E-8CB3-4E38-B39A-166E20614BB4.jpeg
    47A9303E-8CB3-4E38-B39A-166E20614BB4.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 224
  • 12835CF8-F207-47DA-BE15-91ADAAF16E72.jpeg
    12835CF8-F207-47DA-BE15-91ADAAF16E72.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 231
  • AA5E7D6A-AEA5-4897-BAEE-1BA11449B59B.jpeg
    AA5E7D6A-AEA5-4897-BAEE-1BA11449B59B.jpeg
    38,1 KB · Görüntüleme: 224
Bence bu test pozitif tabi beklemiş test değilse. İki gün sonra yenile koyulaşma olursa sevinebilirsin ama bnce bunda var hayırlı olsun

Çizgi var bu yeni başlayan bi gebelik anlamı da taşıyabilir. Bozuk beklemiş test anlamı da. Benimde bir defasında böyle olmuştu ama sonuç negatifti. o yüzden yarın ilk idrarla tekrarını yapmalısın. Umarım test pozitif .çıkar. Hayırlısı:KK200:

Çizgi var bu yeni başlayan bi gebelik anlamı da taşıyabilir. Bozuk beklemiş test anlamı da. Benimde bir defasında böyle olmuştu ama sonuç negatifti. o yüzden yarın ilk idrarla tekrarını yapmalısın. Umarım test pozitif .çıkar. Hayırlısı:KK200:
Teşekkür ederim canım ☺️

Bu arada bende gordüm çizgiyi varr kan ver hemen gözün aydın
Teşekkür ederim adetim düzensiz oluyor oyüzden saymıyorum akışına bırakmısım ama akıntı gibi de değil kremsiydi pembe ve sonra kahve lekelenme olmustu iki gündür de midem bulanıyor bende bir yapayım dedim bilmiyorum hiç inanansım gelmiyor iki senedir olmuyor çünki kesin test bozuktur diyorum 😝 ama yarın kan vereceğim bakalım

Sizin test beklemiş miydi yoksa hemen mi çıktı

Sizin test beklemiş miydi yoksa hemen mi çıktı

Biraz beklemişti. Tam hatırlayamıyorum süresini. Benimki biraz karışık. Bu olaydan bir kaç ay önce gene adet gecikmesiyle test yapıp çizgi görmedim ve birkaç gün sonra adet oldum. Adet bitiminden 1 hafta sonra tekrar hafif lekelenme olarak kanamalar yaşamaya başladım. bir kaç gün sonra doktora gittim ve kan testi yapıldı. hamileydim.Değerim 120 idi. Hastanede lekelenme şeklinde kanamam olduğunu söyledim. Bir şey yapamayız, sağlıksız gebelikse kanamanız artar ve düşükle sonuçlanır dediler. Velhasıl işyerine döndüm.

Çalışırken kanamam iyice arttı ve düşük başladı. 1 hafta kanamam oldu ve 1 hafta sonunda değerimi 0 gördüm kürtaja gerek kalmadı. Bu olay 2. hamileliğimdi. ilk gebeliğimde de sürekli test yapıyordum adet gecikmem olduğundan dolayı. ama çizgi çıkmıyordu. 15 günün sonunda doktora gidip adet gecikmesi için ilaç alacaktım ve hamile olduğumu öğrendim. geç döllenme olmuş ve 37 değerdi. Sağlıkla doğdu şükür. Düşükten 1 yıl sonra 3. gebeliğimde de adetim gecikti ama test yapmak istemiyordum. çünkü sürekli adet gecikmesi yaşayan bir yapım var. Ne olur ne olmaz diyerek bir test aldım ve saniyeler içinde 2. çizgiyi net gördüm. doktora gittim ve 7 haftalıktı. 3 gebeliğimde ilk defa çizgi görünce afallamıştım. :KK23:Rabbime şükür şimdi birisi 5,5 diğeri 1,5 yaşında.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin...:KK200::emir_bebek:

Biraz uzun oldu kusura bakmayın, Hakkınızı helal edin.. Tecrübelerimi aktarmak istedim..

Back