• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testime bakar mısınız ?

Sunsun9

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
707
271
18
28
Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?

Eklentiler

• test.jpg
    test.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 278
Kızlar pazartesi bata 5 gün kala ve bugün bat 3 gün kala prodoctor erken gebelik testi yaptım. Fotoğrafta üstteki eski alttaki bugün yaptığım. Sizce fark var mı ?
benim de Bata 3 gün kala böyle belli belirsiz çıkmıştı ama adet oldum, yani kimyasal olabilir, gebelik olabilir, kuruma çizgisi olabilir, test yanlış olabilir. O kadar farklı yorumlar var ki insan yoruluyor artık. İnşallah tez zamanda gebelik haberi alabiliriz.

Eklentiler

• IMG_20241123_151240.jpg
    IMG_20241123_151240.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 247
benim de Bata 3 gün kala böyle belli belirsiz çıkmıştı ama adet oldum, yani kimyasal olabilir, gebelik olabilir, kuruma çizgisi olabilir, test yanlış olabilir. O kadar farklı yorumlar var ki insan yoruluyor artık. İnşallah tez zamanda gebelik haberi alabiliriz.
Hangi markaydı testiniz ? Artimed yalancı pozitif çıkarıyor mesela benim de başıma geldi. İnşallah en kısa sürede hamile oluruz 🌸🤲🏻

Canım alt teste hafif çok silik görüyor gibiyim yarın sabah tekrarla istersen belirginlesirse vardır kuzum

Testin içi de bu şekildeydi

Eklentiler

• IMG_20241127_205128.jpg
    IMG_20241127_205128.jpg
    156,7 KB · Görüntüleme: 227
Ben artı med de hiç sorun yaşamadım yani yalancı pozitif vermedi hep negatifti en sonunda adet oldum zaten :'))

Back
X