Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testime bakar mısınız??
- Konu Sahibi Busraks
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik testi hamilelik testi hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnce bir çizgi görüyorum ben. 2 gün sonra testi tekrarlayıp koyulaşmasına bakın.
Teşekkür ederim inşallah koyulaşma olur
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Olur olur elinde test varsa yarın bak ilk idrarlaTeşekkür ederim inşallah koyulaşma olur
Olur olur elinde test varsa yarın bak ilk idrarla
Ama dediğim gibi 2-3 damla açık pembe kahverengi gibi rengini tam belirleyemedigim tuhaf birşey geldi daha gelmedi bu neden olur peki ?
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.479
- 548
- 33
Implantasyon kanamasıdır.Ama dediğim gibi 2-3 damla açık pembe kahverengi gibi rengini tam belirleyemedigim tuhaf birşey geldi daha gelmedi bu neden olur peki ?
- 28 Şubat 2020
- 910
- 560
- 18
- 27
Tutunma kanidir canimAma dediğim gibi 2-3 damla açık pembe kahverengi gibi rengini tam belirleyemedigim tuhaf birşey geldi daha gelmedi bu neden olur peki ?
Implantasyon kanamasıdır.
Ay böyle diyince bı tuhaf oldum ama benim daha önce tezlerin hep pozitif çıkıp kanama arttığı için olumsuzum biraz maalesef ama gerçi bu kanama kanama denilemeyecek kadar az diğerlerinden daha az yok gibi birşey inşallah dediğin gibidir çok isterim
Tutunma kanidir canim
Üstüne görme denilen şey galiba öyle deniliyormus sanırım bende yeni öğrendim halam cocuklarina hep böyle gebe kalmış abimin eşide baya 3-4 gün regl olmuş reglyken hamile olduğunu öğrendik o yüzden kafam çok karışık herşey olabilir ama inşallah kalbim tutunma kanı olmasindan yana Allah'ım benimle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim de iki gün önce bata beş gün kala yaptığım testte bu şekilde ince bir çizgi çıktı, bugün tekrar yaptım daha belirgin şekilde çıktı 2. çizgi. Siz de 2 gün sonra tekrarlayın testi belli olur o zaman. İnşallah vardır
Umut oluyorsunuz Allah razı olsun çok teşekkür ederim hepinize inşallah bir mucizem olur
- 28 Şubat 2020
- 910
- 560
- 18
- 27
Hamileligin ustune adet goren cok var adetli olup hamile oldugunu ogrenen arkadasim var icinizi ferah tutun bendede olmustu pembe kahve tonlarinda lekeÜstüne görme denilen şey galiba öyle deniliyormus sanırım bende yeni öğrendim halam cocuklarina hep böyle gebe kalmış abimin eşide baya 3-4 gün regl olmuş reglyken hamile olduğunu öğrendik o yüzden kafam çok karışık herşey olabilir ama inşallah kalbim tutunma kanı olmasindan yana Allah'ım benimle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤
- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
Gebelik olmayabilir çünkü regl gününde yapılmış testte gebelik olsa daha net bir çizgi çıkardı. Ben çizgi bile görmedim çünkü İnşallah yanılırım
İnşallah yinede teşekkür ederim
Hamileligin ustune adet goren cok var adetli olup hamile oldugunu ogrenen arkadasim var icinizi ferah tutun bendede olmustu pembe kahve tonlarinda leke
Peki üstüne görme olayında adet ağrısı çekiliyor mu
Adete döner kuzum ins dönmez.
Kısmet nasip bakalım
Yerleşme kanaması olabilir ince bir çizgi gorüyorum 2 gün sonra test koyulaşırca gebelik ilerliyor demektir
Yarın tekrar yapacağım kanama artmazsa şuan hala akıntı şeklinde geliyor
Ka
Kirmizi akıntın mi var canimYarın tekrar yapacağım kanama artmazsa şuan hala akıntı şeklinde geliyor