Beta testi verin bence hamilesiniz gibi duruyor tebriklerMerhaba kızlar benim adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım silik bir çizgi çıktı bakabilir misiniz
Umarım inşallah teşekkür ederimBeta testi verin bence hamilesiniz gibi duruyor tebrikler
Yarın sabah gidip vericemBeta testi verin bence hamilesiniz gibi duruyor tebrikler
Merhaba adetim benim 4 gün gecikti din testimi atmıştım bugün sarı renk de akıntım geliyor neden olabilir sizce sabah kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyorumBeta testi verin bence hamilesiniz gibi duruyor tebrikler
Sari renkli akıntı genelde enfeksiyon belirtisi oluyor canımMerhaba adetim benim 4 gün gecikti din testimi atmıştım bugün sarı renk de akıntım geliyor neden olabilir sizce sabah kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyorum
Erken daha adet gecikmesini bekle benceBenimde adete 6gun var belim ağrıyor göğüslerim şiş Ağrıli ama akıntım yok test yapsam erkenmi daha acaba
Çok az geldi ama bir kaç kere az azSari renkli akıntı genelde enfeksiyon belirtisi oluyor canım
Cokmu damlattın idrarı biraz dağılmış ama var gibi tekrarla testini benceKızlar merhaba benimde gebelik testime bakarmısınız
Üstüne su damlattım hatta kuruma çizgisimi diye çok çok silik gözüme var gibi geliyorCokmu damlattın idrarı biraz dağılmış ama var gibi tekrarla testini bence
Tekrarla testi yarın ilk idrarla benceÜstüne su damlattım hatta kuruma çizgisimi diye çok çok silik gözüme var gibi geliyor
Tekrarla testi yarın ilk idrarla bence
Tekrarla testi yarın ilk idrarla bence
Sonycunuz cikti miÇok az geldi ama bir kaç kere az az
Evet sonucum pozitif ama gecikmenin 4.gunu akşam adet oldum pazartesi tekrar tahlil yaptıracağımSonycunuz cikti mi
Yerleşme kanaması gibi bir şey olabirmiEvet sonucum pozitif ama gecikmenin 4.gunu akşam adet oldum pazartesi tekrar tahlil yaptıracağım