Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozun aydin canim kan ver hemen bence
Yarın verebilicekmısım canım inşallah hamileyimdiir :)Gozun aydin canim kan ver hemen bence![]()
İnşallah canımYarın verebilicekmısım canım inşallah hamileyimdiir :)
Bariz pozitif. Hayırlı olsun
Adetiniz geçti mi acaba?? Hayırlı olsun bu arada
Allah razı olsun canım inşallahhhhBariz pozitif. Hayırlı olsun![]()
Evet canım bes gündür gecıkti bu sabahki testim bu ayrıca Allah razı olsun inşallah doğru cıkmıstırAdetiniz geçti mi acaba?? Hayırlı olsun bu arada![]()
İnşallahEvet canım bes gündür gecıkti bu sabahki testim bu ayrıca Allah razı olsun inşallah doğru cıkmıstır
İnşallah☺
[/QUOTE
peki gecikmeden önce hiç yaptınız mı test. Aslında asıl soruma geleyimEvet canım bes gündür gecıkti bu sabahki testim bu ayrıca Allah razı olsun inşallah doğru cıkmıstırbenimde regl yarın yada ertesi gün. Dün erken gebelik testi yaptım negatif acaba ihtimal var mı diye umut arıyorum kendime, o yüzden dolanıyorum konu konu
![]()
Ay teşekkür ederim ya inşallahCanım ben ilk cocuuğum da yaptım erken negatif cıktı sonra kan testinde gebe cıktım buda olursa inşallah ikinci olucak gecen ay yaptım negatıf tı adetim cok gecme işti bu kez daha fazla bekledim gec döllenme olabiliyor umudunu kaybetme olabilir yani :)
Allah razı olsun inşallah canım. Rabbim sanada nasip etsin var mı cocuğunAy teşekkür ederim ya inşallah ☺☺ Allah bağışlasın çocuğunuzu, yoldaki bebişye hayırla gelsin inşallah![]()
Hayır daha 9 aylık evliyimAllah razı olsun inşallah canım. Rabbim sanada nasip etsin var mı cocuğun
Allah hayırlısı ile nasip eder inşallahhhhHayır daha 9 aylık evliyim ☺Amin inşallah hayırlı zamanda![]()
Evet hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin meleginizi.
Pyro clinic testıyle yaptım en iyisi demişti eczacı cok umutluyumhayırlı olsun![]()