• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testime bakabilir misiniz

Hayhatun

Deneyimli Anne 😍❤️ mom's
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
3.023
6.935
158
2253369
IMG_20190402_111014.jpg
IMG_20190402_111014.jpg

İnşallah 🙏🏻
[/QUOTE
Evet canım bes gündür gecıkti bu sabahki testim bu ayrıca Allah razı olsun inşallah doğru cıkmıstır
peki gecikmeden önce hiç yaptınız mı test. Aslında asıl soruma geleyim 🙊😀 benimde regl yarın yada ertesi gün. Dün erken gebelik testi yaptım negatif acaba ihtimal var mı diye umut arıyorum kendime, o yüzden dolanıyorum konu konu 😀😀

Canım ben ilk cocuuğum da yaptım erken negatif cıktı sonra kan testinde gebe cıktım buda olursa inşallah ikinci olucak gecen ay yaptım negatıf tı adetim cok gecme işti bu kez daha fazla bekledim gec döllenme olabiliyor umudunu kaybetme olabilir yani :)

Canım ben ilk cocuuğum da yaptım erken negatif cıktı sonra kan testinde gebe cıktım buda olursa inşallah ikinci olucak gecen ay yaptım negatıf tı adetim cok gecme işti bu kez daha fazla bekledim gec döllenme olabiliyor umudunu kaybetme olabilir yani :)
Ay teşekkür ederim ya inşallah ☺️☺️ Allah bağışlasın çocuğunuzu, yoldaki bebişye hayırla gelsin inşallah 🙏🏻

Back