Aynen dinlenin de öyleydi o yüzden bunlar çok bet geliyor banaÇizginiz silik değil bence gayet net,benim bebişimi öğrendiğim test çoook daha silikti
Bebiş var gibi gözüküyor,sağlıkla kucağınıza alın
Gayet belirgin bir çizgi hayırlı olsun yarın kan verinMerhabalar,
Ben son aylarda adet düzensizliği yaşıyordum. Son birkaç seferde korunmamıştım. Geçen aya göre reglim 4 gün gecikti. Öylesine bi test yapayım dedim testim böyle ikinci çizgi silik çıktı.
Birkaç gündür kasıklarıma sancı giriyor, göğüslerim hassaslaştı şişlik var. Regl olurum diye bekliyordum ama test böyle çıkınca emin olamadım. Daha önce böyle bir şey tecrübe eden varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
Eki Görüntüle 3264036
Çizginiz silik değil bence gayet net,benim bebişimi öğrendiğim test çoook daha silikti
Bebiş var gibi gözüküyor,sağlıkla kucağınıza alın
Hayır bugün vereceğimKan verdiniz mi çizgi çok net
Hemen ümitlenmek istemiyorum ama bugün kan vereceğim teşekkür ederimBuna silik demiyoruz baya baya net çizgi tebrik ederimmm
şu teste negatif diyen kör olurMerhabalar,
Ben son aylarda adet düzensizliği yaşıyordum. Son birkaç seferde korunmamıştım. Geçen aya göre reglim 4 gün gecikti. Öylesine bi test yapayım dedim testim böyle ikinci çizgi silik çıktı.
Birkaç gündür kasıklarıma sancı giriyor, göğüslerim hassaslaştı şişlik var. Regl olurum diye bekliyordum ama test böyle çıkınca emin olamadım. Daha önce böyle bir şey tecrübe eden varsa yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
Eki Görüntüle 3264036
Yaa haklısınız ben buna silik dedim diğeri kadar belirgin değil ama biraz araştırınca anladımşu teste negatif diyen kör olurbayaaaaaaaa baya hamilesiniz
Hamilesiniz tebriklerrMerhabalar,
Eki Görüntüle 3264036
Kan testimde değerim 4200 çıktı bu araMerhabalar,
Eki Görüntüle 3264036
Bu testte böyle çıkıyor canım bende başka testlerle baktım çok daha netti ama erken gebelikte görünemeyecek kadar siliktiKızlar bugün sabah ilk idrarla artımed marka erken gebelik testi yaptım ilk 10 15 dakikada ikinci çizgi silik çıktı canli daha cok belli oluyor belki fotoğraflarda cok belli olmayabilir gebelik varmi sizce bu marka güvenilir mi adetime 5 6 gün var
Hayır daha yaptırmadım adetimin gecikmesini bekliyorum 2 gün varmerhaba kan testi yaptırdınız mı
Aynen canım diğer kaset testlerden yaptım her geçen gün daha net görünmeye başladı bugün de yaptım hemen 5 6 dakikada ikinci çizgi çıktıBu testte böyle çıkıyor canım bende başka testlerle baktım çok daha netti ama erken gebelikte görünemeyecek kadar silikti
Hamilemiydin pekiBu testte böyle çıkıyor canım bende başka testlerle baktım çok daha netti ama erken gebelikte görünemeyecek kadar silikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?