Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakından görüyorum ben acaba fotoğrafta belli oluyor mu merak ettim. Hiç mi göremedinizBen göremedim ama çıplak gözle bakınca vardır belki
Göremedim malesef :/Yakından görüyorum ben acaba fotoğrafta belli oluyor mu merak ettim. Hiç mi göremediniz![]()
5 gün var dahaGöremedim malesef :/
Kaç gün gecikti adetiniz?
Çok erkekmiş daha gebelik testinde çok nadir çıkar bu kadar erken bekleyin bence. En azından adet olacağınız gün falan tekrar deneyin. İnş. Vardır .5 gün var daha
Canım bir de filtreleyip fotoğraf koydum ona da bakar mısın.Çok erkekmiş daha gebelik testinde çok nadir çıkar bu kadar erken bekleyin bence. En azından adet olacağınız gün falan tekrar deneyin. İnş. Vardır .
Evet filtreli olanda gördümCanım bir de filtreleyip fotoğraf koydum ona da bakar mısın.
3 gündür aynı markayla test yapıyorum. (laboquick) bugünkü böyle oldu sadece umarım hatalı değildirEvet filtreli olanda gördüm![]()
Çok erken olduğu için kana anca karışıyordur varsa.kan en temizi olur. Sonucu bekliyorum:)3 gündür aynı markayla test yapıyorum. (laboquick) bugünkü böyle oldu sadece umarım hatalı değildiryarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sonucu yazarım.
Canım geç haber veriyorum kusura bakma. Bir hevesle aynı gün kan verdim sonuç 0.100 inan şoka girdim büyük hayal kırıklığı yaşadım çok belirtim vardı çok ümitliydim. Fakat bugün şöyle bişi oldu tekrar test yaptım bu sefer direk pozitifÇok erken olduğu için kana anca karışıyordur varsa.kan en temizi olur. Sonucu bekliyorum:)
Bilemedim ki ya kan testi pek yanılmaz aslında ama idrar testinde de ısrarla çıkıyor. En iyisi adetinin geçmesini bekleyip kan ver tekrardan. İnşallah vardır.Canım geç haber veriyorum kusura bakma. Bir hevesle aynı gün kan verdim sonuç 0.100 inan şoka girdim büyük hayal kırıklığı yaşadım çok belirtim vardı çok ümitliydim. Fakat bugün şöyle bişi oldu tekrar test yaptım bu sefer direk pozitif5 dk içinde pembe çizgi çıktı ovulasyon testi de yaptım resimlerini koyuyorum bi bakar mısın? Sence kan testi hatalı çıkmış olabilir mi?
Kanı tekrarla... Bugun acilde kan ver canomCanım geç haber veriyorum kusura bakma. Bir hevesle aynı gün kan verdim sonuç 0.100 inan şoka girdim büyük hayal kırıklığı yaşadım çok belirtim vardı çok ümitliydim. Fakat bugün şöyle bişi oldu tekrar test yaptım bu sefer direk pozitif5 dk içinde pembe çizgi çıktı ovulasyon testi de yaptım resimlerini koyuyorum bi bakar mısın? Sence kan testi hatalı çıkmış olabilir mi?
Umarım kan testinde lab hatası olmuştur. Tekrar kan testi yaptırmaya korkuyorum. Yarın da bi idrar testi yapıcam koyulaşma varsa adetimi beklicem.Bilemedim ki ya kan testi pek yanılmaz aslında ama idrar testinde de ısrarla çıkıyor. En iyisi adetinin geçmesini bekleyip kan ver tekrardan. İnşallah vardır.
Korkuyorum tekrar negatifi görmeye o yüzden bi kaç gün idrarda takip edeyim diyorum. Bir de hafta sonu diye 80 lira verdim teste bir de lab hatası çıkarsa içime oturur vallaKanı tekrarla... Bugun acilde kan ver canom
Devlette para verilmiyor ondan dedö benKorkuyorum tekrar negatifi görmeye o yüzden bi kaç gün idrarda takip edeyim diyorum. Bir de hafta sonu diye 80 lira verdim teste bir de lab hatası çıkarsa içime oturur valla![]()
Korkuyorum tekrar negatifi görmeye o yüzden bi kaç gün idrarda takip edeyim diyorum. Bir de hafta sonu diye 80 lira verdim teste bir de lab hatası çıkarsa içime oturur valla![]()
Canım 1 martta 0.100 çıkan kan testim 4 martta 30.16 çıktı. 10 martta tekrarladım 697 çıktı.Canim senin sonuc ne cikti merak ettimayni durumu yasiyoruz su an
Bende kan verdim yok dediler başka yerde bir daha kan verdim var dediler bence başka yerde de yaptırın ama aradan bi kaç gün geçsin bekleyin daha sağlıklı sonuç alırsınız,inşallah vardır .Umarım kan testinde lab hatası olmuştur. Tekrar kan testi yaptırmaya korkuyorum. Yarın da bi idrar testi yapıcam koyulaşma varsa adetimi beklicem.