• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testimde çizgi var mı yok mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bcnk6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bcnk6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
329
343
103
Merhabalar.
Şubatın 21inde ovulasyonda piki gördüm 2 gün devam etti sonra silikleşti. Bu sabah test yaptım yarım saat sonra baktığımda bu şekildeydi test. İlk 15 dk çizgi yoktu. Sizce gebelik var mı?

Son düzenleme:
3 gündür aynı markayla test yapıyorum. (laboquick) bugünkü böyle oldu sadece umarım hatalı değildir :dua: yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum. Sonucu yazarım.
Çok erken olduğu için kana anca karışıyordur varsa.kan en temizi olur. Sonucu bekliyorum:)

Çok erken olduğu için kana anca karışıyordur varsa.kan en temizi olur. Sonucu bekliyorum:)
Canım geç haber veriyorum kusura bakma. Bir hevesle aynı gün kan verdim sonuç 0.100 inan şoka girdim büyük hayal kırıklığı yaşadım çok belirtim vardı çok ümitliydim. Fakat bugün şöyle bişi oldu tekrar test yaptım bu sefer direk pozitif :silah: 5 dk içinde pembe çizgi çıktı ovulasyon testi de yaptım resimlerini koyuyorum bi bakar mısın? Sence kan testi hatalı çıkmış olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20200303_154919.jpg
    IMG_20200303_154919.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 175
  • Beğen
Reactions: H M
Canım geç haber veriyorum kusura bakma. Bir hevesle aynı gün kan verdim sonuç 0.100 inan şoka girdim büyük hayal kırıklığı yaşadım çok belirtim vardı çok ümitliydim. Fakat bugün şöyle bişi oldu tekrar test yaptım bu sefer direk pozitif :silah: 5 dk içinde pembe çizgi çıktı ovulasyon testi de yaptım resimlerini koyuyorum bi bakar mısın? Sence kan testi hatalı çıkmış olabilir mi?
Bilemedim ki ya kan testi pek yanılmaz aslında ama idrar testinde de ısrarla çıkıyor. En iyisi adetinin geçmesini bekleyip kan ver tekrardan. İnşallah vardır.

Kanı tekrarla... Bugun acilde kan ver canom

Bilemedim ki ya kan testi pek yanılmaz aslında ama idrar testinde de ısrarla çıkıyor. En iyisi adetinin geçmesini bekleyip kan ver tekrardan. İnşallah vardır.
Umarım kan testinde lab hatası olmuştur. Tekrar kan testi yaptırmaya korkuyorum. Yarın da bi idrar testi yapıcam koyulaşma varsa adetimi beklicem.

Kanı tekrarla... Bugun acilde kan ver canom
Korkuyorum tekrar negatifi görmeye o yüzden bi kaç gün idrarda takip edeyim diyorum. Bir de hafta sonu diye 80 lira verdim teste bir de lab hatası çıkarsa içime oturur valla :KK53:

Korkuyorum tekrar negatifi görmeye o yüzden bi kaç gün idrarda takip edeyim diyorum. Bir de hafta sonu diye 80 lira verdim teste bir de lab hatası çıkarsa içime oturur valla :KK53:
Devlette para verilmiyor ondan dedö ben😊
Cidden özel insanı sömürüyor 😕
Aynen yarın sabaha ilk idrar ile tekrarlayın bakalım Baska marka ile... O da gercek i bilgi verir 😊

Ben yumurtlama testiyle takip ettiğim için tam günü biliyorum yoksa adete göre 5+1 şuan

Umarım kan testinde lab hatası olmuştur. Tekrar kan testi yaptırmaya korkuyorum. Yarın da bi idrar testi yapıcam koyulaşma varsa adetimi beklicem.
Bende kan verdim yok dediler başka yerde bir daha kan verdim var dediler bence başka yerde de yaptırın ama aradan bi kaç gün geçsin bekleyin daha sağlıklı sonuç alırsınız,inşallah vardır .

Back