Gebelik testimde 2. çizgi silik çıktı. Yorumlar mısınız

hayırlı olsun hamileliğnin bol bol tadını çıkar tatlımm çok güzel bir duygu biraz zorlanmalar olacaktır ama onun ilk tekmesini duyduktan sonra bütün çektiğin herşeyi unutup ağrılarını sızılarını bile önemsemiceksin Allahım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı Allahım onları bizlere bağışlasınn :2:

evet, dayanamayıp sabah gidip kan testi yaptırdım.. 183 çıktı bhcg. doktorum "gebesin" dedi... mutluluk, şaşkınlık... garip bir duygu....

Nedendir bilmem ama hamile haberi alinca cok heyecanlaniyorum cunki hayatin boyunca sahit olacagin en buyuk mucize... dilerim benim hamileligim gibi rahat bir hamilelik gecirirsin ki son gune kadar calisabildim :))) hayirli olur insallah allah saglikla kucaginaaldirmayi nasip etsin.

Amiiiin.. Sağlıklı, hayırlı bir hamilelik diliyrm bebek bekleyen herkese.. Henüz bir şaşkınlık var, garip bir duygu.. Çok heyecanlanıyrm, merak ediyrm.. ultrasonda onu göreceğim günü iple çekiyrm..

Amin inşallah..dileğim sağlıklı sıhhatli bir sekilde onu kucağıma alabilmek..

dün bende test yaptım aynı resimdeki gibiydi ikinci çizgi açık pembe renkliydi. yarın bende kan tahlili yaptıracağım. İnşallah hamişimdir :) seninde hayırlı olsun canım rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin. :)

bende birkaç gün önce test yaptım önce 2. çizgiyi göremedim sonra tekrardan baktığımda silik olarak 2. çizginin oluştuğunu fark ettim dayanamayıp hemen kan testi yaptırdım ve hamileymişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…