Gebelik testimde 2. çizgi silik çıktı. Yorumlar mısınız

Adetime 4 gün kala idrar testinde daha da silik çıktı hemen öbür gün kan tahlili yaptırdım ve Şuanda 5 aylık hamileym:)

hayırlı olsun testte bir yanlışlık yoksa hamilesin, başka bir test varsa onuda yap emin ol:)

merhaba ben mart ayı gibi adetim 5 gün geçti aldım test yaptım çift çizgi aynı senin gibi çıktı.bebe time denilen bir marka.farkıl bir test aldım o da aynı çift çizgi.beklemediğim bir şeydi korunuyorduk çünkü.ertesi gün kan tahlili yaptırdım sonuç negatif hatta doktor ultrasonda baktı yok.eğer testin bebe time ise yanlış çıkabiliyor.Ama eğer bebek düşünüyorsan inş hamilesindir.

aynı benim testimde öyleydi hemen kan testi yaptır bence kesin sonuç al rahatla. ben hemen yaptırdım ertesi gün çok şükür hamileyim:) isteyen herkese versin Allahım...

evet, dayanamayıp sabah gidip kan testi yaptırdım.. 183 çıktı bhcg. doktorum "gebesin" dedi... mutluluk, şaşkınlık... garip bir duygu....

evet, dayanamayıp sabah gidip kan testi yaptırdım.. 183 çıktı bhcg. doktorum "gebesin" dedi... mutluluk, şaşkınlık... garip bir duygu....

Senin yaşadığın şaşkınlığı bende gecen hafta yasadım inanamadım hala da kendimde değilim sanki 8 sene denedik olmadı bu ay tam tup bebek yapacaktık hamileymisim nasıl sevindim anlatamam hayırlısı ile bebislerimizi kucağımıza alırız ins.

Senin de hayırlı olsun.. inşallah sağlıklı bir sekilde bu süreci geçiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…