Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm var gibi görünüyor ama sen emin olmak için kan testi yaptır.. adetin kaç gün geçti ?
ayyyyy, çok heyecanlandım şimdi yyaaa.. elim ayağım titriyr. b.a.t. ım bugündü (2 eylül)
Adetime 4 gün kala idrar testinde daha da silik çıktı hemen öbür gün kan tahlili yaptırdım ve Şuanda 5 aylık hamileym:)
hayırlı olsun testte bir yanlışlık yoksa hamilesin, başka bir test varsa onuda yap emin ol:)[/QUO
çok şaşkınım yaa, aslında bugün yapmayacaktım. çarsambaya kadar bekleyecektm. bir anda içimden yapasım geldi merakımdan..
yarını iple çekiyrm.. çok sabırsızlandım.. inşallah hayırlı haberler alırım..
hayırlısı olur inşallah :)) saqlıkla alırsın kucagına .. benm testimde böyle cıkmıstı hamıleydım :)
inşallah hayırlı bir haber alırımm.. çok heyecanlıyımm
evet, dayanamayıp sabah gidip kan testi yaptırdım.. 183 çıktı bhcg. doktorum "gebesin" dedi... mutluluk, şaşkınlık... garip bir duygu....
Senin yaşadığın şaşkınlığı bende gecen hafta yasadım inanamadım hala da kendimde değilim sanki 8 sene denedik olmadı bu ay tam tup bebek yapacaktık hamileymisim nasıl sevindim anlatamam hayırlısı ile bebislerimizi kucağımıza alırız ins.