• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim yanlışmı

elifellaa

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
79
48
8
Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti bugün bebe time gebelik testi alıp test yaptım ama testte idrar damlatılan yerin yeşil olduğunu gördüm ve internetteki kulanıcılardan gelen yorumlara baktım ve sakın almayın yanıltıcı test diyorlar benimde negatif çıktı regl olmam içinde hiçbir belirti yok

Eklentiler

• IMG_9823.JPG
    IMG_9823.JPG
    41,8 KB · Görüntüleme: 294
Ben de bu testle ogrendim.azcik yesil vardi ondan bsy olmaz ben de pozitifi gorunce arastirmistim kimse olumlu bsy yazmamisti sinir oldum kesin hamile degilimdir simdi dedim. Daha sonra baska bi markayla denedim onda negatif cikti tamamen umudum yitirmis gibiydim ama hamileymisim.hic de takma sen o yorumlari benim bebetime pozitif miratech mi ne vardi tam hatirlamiyorum o negatifti..ama bebetime dogru cikti sen yap canm.dogrudur o

Gec dollenme felan da olabilir hamileyms gibi hissediyosan kan testi yaptirablrsn :)

Ben de bu testle ogrendim.azcik yesil vardi ondan bsy olmaz ben de pozitifi gorunce arastirmistim kimse olumlu bsy yazmamisti sinir oldum kesin hamile degilimdir simdi dedim. Daha sonra baska bi markayla denedim onda negatif cikti tamamen umudum yitirmis gibiydim ama hamileymisim.hic de takma sen o yorumlari benim bebetime pozitif miratech mi ne vardi tam hatirlamiyorum o negatifti..ama bebetime dogru cikti sen yap canm.dogrudur o
İnşallah canım

Bende bunla yapmıştım bendede yeşil bölge vardı sonuç pozitifti doğruydu

Kızlar şuan bir anda gelen ağrıyla adet oldum :( idrar yolumda engeksiyon var acaba ondanmı olmuyor ilaç kullanıyordum 2gündür hamile olmama engel olurmu

Kızlar şuan bir anda gelen ağrıyla adet oldum :KK43: idrar yolumda engeksiyon var acaba ondanmı olmuyor ilaç kullanıyordum 2gündür hamile olmama engel olurmu
Can'ım enfeksiyon gebeliğe engel mutlaka bu ay antibiyotik kullan tedavi ol

Back
X