• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1_2 saat sonra çıkan ikinci çizgi

:)) yani daha net görebilmek için kenarlarından tırnağınla ayır zaten tık diye ayrılıyor birbirinden içindeki kağıda bakıyorum
Ayırdım baktım durum pek parlak değil o gördüğüm çizgi başka bir sekilmis çizgi değilmiş boşuna sevinmisim senden güzel haberler bekliyoruz sonucu alınca yaz

inşallah güzel haber veririm umutlu değilim ama
Olduğunda hissedersin biliyormusun. Ben hissettmistim test falan yapmadan hamileyim diyordum. Hatta bir gece sabaha kadar bir ses hamilesin dedi uyudum uyandım o sesi duydum. Hamileyim diyerek test yaptım silik çizgi hemen çıktı hemen doktora gittik kan değerim 320 idi.

Evet hanımlar akşam hüsrana ugramama rağmen dayanamayıp sabah tekrar test yaptım. maalesef bisi çıkmadı. hayali bir ciZgi var görmek istediğimizi görüyoruz ya... Tabi bu kadar dArbe yetmedi öğleden sonra kan vereceğim birde doktorlardan duyayimda bakalım ondan sonra ne yaparım nereye giderim hangi yöntemi denerim bilemem

Evet hanımlar akşam hüsrana ugramama rağmen dayanamayıp sabah tekrar test yaptım. maalesef bisi çıkmadı. hayali bir ciZgi var görmek istediğimizi görüyoruz ya... Tabi bu kadar dArbe yetmedi öğleden sonra kan vereceğim birde doktorlardan duyayimda bakalım ondan sonra ne yaparım nereye giderim hangi yöntemi denerim bilemem

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın..

şu an aynı durumdayım. test yaptım negatif çıkınca yine bir umutsuzluk vakasıyla çantama attım. çok beklememiştim 1 2 dakika sanırım. bugün bir bakayım dedim silik de olsa bir çizgi var test hizasında. adet olcakmış gibi de karnım ağrıyor. kafam karıştı var mıdır sizce kızlar

şu an aynı durumdayım. test yaptım negatif çıkınca yine bir umutsuzluk vakasıyla çantama attım. çok beklememiştim 1 2 dakika sanırım. bugün bir bakayım dedim silik de olsa bir çizgi var test hizasında. adet olcakmış gibi de karnım ağrıyor. kafam karıştı var mıdır sizce kızlar
canım bizde bisi çıkmadı bence Testi tekrarla bakalım markasını da degistirebilirsin onun sonucuna göre planlama yaparsın. 12 dk çok değil yukarıda arkadaşın 4-5 saat sonra değişmiş pozitif mis. Sonucu bizimle paylas

canım bizde bisi çıkmadı bence Testi tekrarla bakalım markasını da degistirebilirsin onun sonucuna göre planlama yaparsın. 12 dk çok değil yukarıda arkadaşın 4-5 saat sonra değişmiş pozitif mis. Sonucu bizimle paylas
Test yaptım negatif düzenli olan adetlerim çocuk istediğimizden beri bozuldu artık ne adet günümü bilebiliyorum ne de ovulasyon günümü sinirlerim bozuluyor :(

Test yaptım negatif düzenli olan adetlerim çocuk istediğimizden beri bozuldu artık ne adet günümü bilebiliyorum ne de ovulasyon günümü sinirlerim bozuluyor :KK43:
Stres direk hormonları etkiliyor keşke elimizde olsa da sakın kalabilsek. Bakalım benim geçen 2 aydır 30 gün olarak düzene girdi eğer bozulmadiysa yarın günüm

Stres direk hormonları etkiliyor keşke elimizde olsa da sakın kalabilsek. Bakalım benim geçen 2 aydır 30 gün olarak düzene girdi eğer bozulmadiysa yarın günüm
Düşünmemeye çalışıyorum çalışıyorum başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama olmuyor peki stres yapıp hamile kalan hiç mi yok onların nasıl oluyor ki :(

Düşünmemeye çalışıyorum çalışıyorum başka uğraşlar bulmaya çalışıyorum ama olmuyor peki stres yapıp hamile kalan hiç mi yok onların nasıl oluyor ki :KK43:
Ben 4 ay çok stres yaptim olmadı. Sonra tatil başladı köye gittik. Tarla bağ bahçe derken yorucu bir koşuşturma başladı. Bir ay sonra hamileydim. 15 gün soğan suyu içtim onunda faydası oldu

Back