• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim silik çıktı hamile miyim?

Hafif agri normal evet. Testler hassastir, beta hcg olmadan cift cizgi vermezler. Hamilesiniz insallah😊
Merhaba size soru sorabilirmiyim bugün sabah uyandım ve gebelik testi yaptım ilk idrarımla yaptığımı uykum olduğu. İçin tek çizgi yine ya diyerek uyumaya gittim uyandıktan sonra baktım mavi renkli olan kadet testte silik şekilde ikinci çizgi var sonra ben bu beyaz renkli olanı yaptım emin olmak için ama onda hiç bişey çıkmadı ve ilk yaptığım mavi teste arkadaşlar dedilerki kuruma çizgisi dediler bende emin olmakk için kuruma çizgisimi değilmi diye araştırma yaptım su damlatılınca kuruma çizgisi yok oluyormuş eğer gebelik yoksa ama ben su damlattım ve çizgi gitmedi sizce ben hamilemiyim?

Eklentiler

• IMG_20211031_133925.webp
    IMG_20211031_133925.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 150
Hamilesiniz teste göre hayirli olsun.
Merhaba size soru sorabilirmiyim bugün sabah uyandım ve gebelik testi yaptım ilk idrarımla yaptığımı uykum olduğu. İçin tek çizgi yine ya diyerek uyumaya gittim uyandıktan sonra baktım mavi renkli olan kadet testte silik şekilde ikinci çizgi var sonra ben bu beyaz renkli olanı yaptım emin olmak için ama onda hiç bişey çıkmadı ve ilk yaptığım mavi teste arkadaşlar dedilerki kuruma çizgisi dediler bende emin olmakk için kuruma çizgisimi değilmi diye araştırma yaptım su damlatılınca kuruma çizgisi yok oluyormuş eğer gebelik yoksa ama ben su damlattım ve çizgi gitmedi sizce ben hamilemiyim?

Eklentiler

• IMG_20211031_133925.webp
    IMG_20211031_133925.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar bende de adete 5 gün kala silik çizgi çıktı var mı sizce gebelik :) ?

Eklentiler

• IMG_20211109_141934.webp
    IMG_20211109_141934.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 99
Adetime 6 gün kala yaptım. Erken gebelik testi değil ama resmi yakınlaştırınca sanki çok çok silik bi çizgi var gibi. Ne dersiniz? Daha çok mu erken sizce test için. Bence evet ama dayanamıyorum 😩😩

Eklentiler

• B403019B-5B50-4D29-A7C8-74EE9DAF9E02.webp
    B403019B-5B50-4D29-A7C8-74EE9DAF9E02.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 130
Adetime 6 gün kala yaptım. Erken gebelik testi değil ama resmi yakınlaştırınca sanki çok çok silik bi çizgi var gibi. Ne dersiniz? Daha çok mu erken sizce test için. Bence evet ama dayanamıyorum 😩😩
Bende 6 gün kala öğrendim. Tavsiyem sabah erken gebelik testi ile yaomaniz.

Merhabalar gebelik planımda doktor kontrolünde reglim in 17. Gününden itibaren 10 gün progestan kullandım. Ve yine doktorumun önerisiyle inofolic asite geçiş yaptım. Reglime 2 gün var, ovulasyon testi çift çizgimin üstünden tam 12 gün geçti ve bugün gebelik testi yaptığım da ikinci çizgi hafif belirsiz olarak hayalet çizgi çıktı. Sizce gebe miyim? Fotoyu ekliyorum
Hayırlı olsun sağlıcakla alın kucağınıza inş🙏

Back