• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testim Pozitif mi🙏🏻🙏🏻

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
103
31
Adetime 4 gün kaldı . Yumurtlamadan sonraki 13. Gün. Evde fazla testim vardı akıntı haddini aştı kasıktaa sanki bıçak var. Belki sevgililer günü hediyemiz olur diye test yaptım: bi de doktorum şüphelendiğin an kan ver gel bekleme demişti 3 düşüğüm olduğu için sonuç böyle çıktı . Hafif gölge gibi zor yakaladım kamerada.
214A0F08-F103-4C24-81A7-FE18192A4967.jpeg
 
Benimki de evlilik yıldönümüme hediye olarak gelmişti. Sizinki de düşünceli evlatmış demek ki anacığını sürpriz konusunda uğraştırmamış 😊😍
6 yaşında oğlum var hep araları 3 yaş olsun istedik 3 senede 3 düşük oldu pıhtılaşma dediler aspirin folik asit verdiler şüphelendiğin an gel iğne başlayacağız dedi
 
Back