- 19 Ekim 2024
- 15
- 5
- 27
-
- Konu Sahibi Ryhnnnnnn1
pazartesi verirm diye düşünüyorum yada dayanamazsam bende bu akşam verirm. Benimde bir düşüğüm var 1 sene geçti üstünden ama ister istemez korkuyorum10 sn idrar akışına tutun yazıyordu o kadar gelmedi 6 sn falan tutmuşumdur problem olur mu sizce
e nabızım beta ile dolu o kadar bıktım ki bekleyeceğim sen verecek misin hadi bana unut ol arkadaşım
Ben yine test yapıcam oda böyle cıkarsa kan testi vermeye gidicem10 sn idrar akışına tutun yazıyordu o kadar gelmedi 6 sn falan tutmuşumdur problem olur mu sizce
e nabızım beta ile dolu o kadar bıktım ki bekleyeceğim sen verecek misin hadi bana unut ol arkadaşım
Haber ver bize yapincaBen yine test yapıcam oda böyle cıkarsa kan testi vermeye gidicem
Seve seveHaber ver bize yapinca
Bekliyorum seniiiiiBen yine test yapıcam oda böyle cıkarsa kan testi vermeye gidicem
Haber ver bizeEvet silik cizgi ben de goruyorumEki Görüntüle 3492297
Kızlar bir bakar mısınız adetime üç gün var sanki çok silik görüyorum ama psikolojik mi bilmiyorum görüyor musunuzhangi markayla yaptiniz acaba ? Bi test daha siz de yapin bence insallah hamilesinizdir
Bende de hiç yanlış çıkarmadı bu markaKullandığım erken gebelik testi predictor 6 gün öncesi testi. Sizin önerebileceğiniz bir marka var mı? Ayy inşallah kan testi yaptırmaya da korkuyorum sonuç negatif cıkarsa diye
Hamilesin canımSimdi yaptırdım sonuc cıktı 9.05 cıktı noluyo peki?
TebriklerSimdi yaptırdım sonuc cıktı 9.05 cıktı noluyo peki?
Cok yeni dahaTebrikler
Bekliyorum seniiii
Bekliyorum seniii
Umarım sende istediğin sonucu alırsın. Korkma sakın herşey güzel olucak haberlerini bekliyorumBekliyorum seniiiii
Canım çok sevindimmm muhakkak tekrarla ama iki gün sonra inşallah kucağına almayı nasip eder rabbimSimdi yaptırdım sonuc cıktı 9.05 cıktı noluyo peki?
Test bozuk canım kaymış birdaha test yap bence yada kan verKızlar banada bakar mısınız
İltihaptan dolayı yada üşüttüğünüzden dolayı yada yeni evliyseniz böyle şeyler mümkün ben dede olmustu erken kahverengi leke geldi 3 gün nadir aralıklarla sonra baktım adet olmuşum sonraki ay hamile kaldımKızlar reglime 1 hafta vardı 3 gün süren kahverengi akıntım dün bitti bugün bildiğiniz regl oldum sizce ne alaka gebe olma ihtimalim var mıdır şuan 3gün kahve rengi leke hemen üzerine de regl oldum ama normale göre 4 günüm daha var yaşayan var mi bu durumu
Belirtileriniz var mıydıBen yine test yapıcam oda böyle cıkarsa kan testi vermeye gidicem