Merhaba hoşgeldin.Merhaba kızlar, aranıza yeni katılıyorum. Birçok forumu okudum.
HSG filmi çektirmiştim geçen ay. Dün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Bugün gebelik testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı. Sizceeee?
Hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlar, aranıza yeni katılıyorum. Birçok forumu okudum.
HSG filmi çektirmiştim geçen ay. Dün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Bugün gebelik testi yaptırdım ve sonuç böyle çıktı. Sizceeee?
Pozitif, hayirli olsunMerhaba kızlar, aranıza yeni katılıyorum. Birçok forumu okudum.
Evet çok şaşkınım. Biz de 14 aydır düşünüyorduk. Hsg sonrası gebe kalan çok kişi olmuş. Çok umutlu değildim ama şoktan şu an sevincimiMerhaba hoşgeldin.Eğer testin 10 dkka içinde hemen pozitif çıktıysa hamilesin canım. Çünkü ikinci çizgi çok net.
Çok teşekkür ederim, isteyen ve doğru yetiştirebilecek herkesin olsun inşallahPozitif, hayirli olsun
Hayırlı olsun o zamanEvet çok şaşkınım. Biz de 14 aydır düşünüyorduk. Hsg sonrası gebe kalan çok kişi olmuş. Çok umutlu değildim ama şoktan şu an sevincimi
Bile yaşayamadım. İnşallah kan sonuçları da bu yöndedir. Çok teşekkür ederim
Ne zamandır deniyorsunuz? Hsg çekildiniz mi? Eşiniz de siz de değerler açısından gebeliğe uygun musunuz?bende bende 2 gündür test yapıyorum bendeEki Görüntüle 3131522
Bende 2 gündür test yapıyorum 10 dkka içinde böyle çıkıyo. Geçen ay 28. Gün adet oldum bu ayda 26. Gündeyim bilemiyorum.
Yeni deniyoruz. Evet hsg çekildim ama 1 sene oldu. Korunuyoduk.Ne zamandır deniyorsunuz? Hsg çekildiniz mi? Eşiniz de siz de değerler açısından gebeliğe uygun musunuz?
O zaman aceleci davranmanıza gerek yok, doktorum 1 sene deneyin demişti. Tabi bizim 1 sene sonunda hala olmayınca hsg çekildim. Hsg de normal çıktı ancak demek ki yapışıklıklar vs vardı ve açıldı ki çektirdiğim ay pozitifi gördüm. Tabi kan testi vermedim henüzYeni deniyoruz. Evet hsg çekildim ama 1 sene oldu. Korunuyoduk.
5 senedir çocuk istiyoruz. 5 düşüğüm var 3 dış gebelik. Baya sıkıntılı zamanlar geçirdim. Hsg çektirdim onda da sıkıntı çıkmayınca artık denemekten yoruldum ve 1 sene ara verdim. Bu denememizin 2.ayı. Kendimi hazır hissediyorum. İnşaallah bu ay olur.O zaman aceleci davranmanıza gerek yok, doktorum 1 sene deneyin demişti. Tabi bizim 1 sene sonunda hala olmayınca hsg çekildim. Hsg de normal çıktı ancak demek ki yapışıklıklar vs vardı ve açıldı ki çektirdiğim ay pozitifi gördüm. Tabi kan testi vermedim henüz
Allah yardımcınız olsun. Yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum. Fakat demek ki sağlıksız olacaklarmış. İnşallah gönlünüze göre evlat sahipleri olursunuz.5 senedir çocuk istiyoruz. 5 düşüğüm var 3 dış gebelik. Baya sıkıntılı zamanlar geçirdim. Hsg çektirdim onda da sıkıntı çıkmayınca artık denemekten yoruldum ve 1 sene ara verdim. Bu denememizin 2.ayı. Kendimi hazır hissediyorum. İnşaallah bu ay olur.
Amin inşaallah. İnşaallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.Allah yardımcınız olsun. Yaşadığınız acıyı tahmin bile edemiyorum. Fakat demek ki sağlıksız olacaklarmış. İnşallah gönlünüze göre evlat sahipleri olursunuz.
Amin, çok teşekkür ederimAmin inşaallah. İnşaallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.
AminÇok teşekkür ederim, isteyen ve doğru yetiştirebilecek herkesin olsun inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin buralaraHamilesinnnn sağlıkla büyüsünn bebekk valla gebelik olmayinda tertemiz oluyor o cizgi 4500 kez yaptigim icin artk cok net biliyorumay bende 10 gun once hsg cektirdim umut oldun banada ya
hic düşünme sonuçta hamile kaldın öyle yada böyle oldu anın tadını çıkar bebeğin sımsıkı tutunsun sana sağlıkla al kucağınaÇok teşekkür ederim inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin buralarabu ayı iyi değerlendirin. Tabi korkularım da var. Hsg sonrası düşükler de ne yazık ki çok fazla. Allah hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?