- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
- Konu Sahibi madame wuu
-
siz burda böyle diyince nasıl heyecanlanıyorum anlatamam, sonra testler negatif olunca o kadar hayal kırıklığı oluyor ki bendeBence hamilesin
Kan testi de yaptırmak a olsun bu anları kayıt altına al güzel bir süpriz yap eşine
Canim benim testlere bakıp konuşuyoruz ama %100 sonuc veremicegimizi biliyorsun sen kan testi yaptırmak mutlaka ya da birkaç test daha yapsiz burda böyle diyince nasıl heyecanlanıyorum anlatamam, sonra testler negatif olunca o kadar hayal kırıklığı oluyor ki bendeinşallah öyledir
Allah gönlüne göre versin Can'ım :) inşallah16 gün oldu yok adetkan testim de negatifti ne düşüneceğimi şaşırır oldum bir daha kan testi yaptırmak en iyisi olacak sanırım. inşallah vardır bebiş
canim benim bende o erken testlerden aldim cikmadi.4 gun sonra sizin parayla 5liralik test aldim ikinci cizgi silik belirgindi.erken test olduguna cokda guvenme.benimki adet gecikmemin tam 11ci gunu gosterdiyaaa inşallah öyledir ama mavide de çok düzensiz bir şey oldu, oysa ki mavinin daha kesin belirtmesi gerekiyordu hem daha sonra yapıldığı hem de daha kesin sonuç veren bir test olduğu için
yoktur canım sıkıntı yapma rahat ol2 gündür göğüslerimde ağrı vardı tarlusal içmiştim ben ama stres çok yaptığım için işe yaramaz belki diye düşündüm hamilelik olsa o ilaç ile yaramıyo kan gelmez diye okudum her yerde şuan kan geldi oldum hasta yoktur hamilelik ihtimali dimi nisanda o şekilde yaşadımvşuanda mayısın sonlarındayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?