- 5 Ocak 2016
- 216
- 237
- 23
- Konu Sahibi madame wuu
-
Pembeli olan ilk test 5 liralık olanTestler açılmıyo canım
yaaa inşallah öyledir ama mavide de çok düzensiz bir şey oldu, oysa ki mavinin daha kesin belirtmesi gerekiyordu hem daha sonra yapıldığı hem de daha kesin sonuç veren bir test olduğu içinCanm pembede baya silik ama ben görebiliyorum.. Bence hamilesin :) kan versen daha kesin öğrenebilirsin
Olsun ama ikisinde de gayet net belli canım bukadar çkması ble yeter benceyaaa inşallah öyledir ama mavide de çok düzensiz bir şey oldu, oysa ki mavinin daha kesin belirtmesi gerekiyordu hem daha sonra yapıldığı hem de daha kesin sonuç veren bir test olduğu için
gerçekten miiiHamilelik net şekilde görünüyor hayırlı olsun
yaa inşallah hamileyimdirhamilesin bencede hayırlı olsun canım
bende yaptım bugun test hayali cizgi bile cıkmadı negatif yani seninki baya belli oluyo
Merhaba bence de pembe teste göre hamilelik görünüyor.. Silik çizgi hemen mi oluştu kaç dakika beklediniz o da önemliyaaa nasıl mutlu oldum anlatamam sizeinşallah haklısınızdır. pazartesi günü ilk işim tahlil yaptırmak olcak
olursa olur gibi bir düşüncemiz vardı, geçen haftaya sınavım vardı onu atlatalım kesin o zaman başlayalım demiştik o sebeple :)Pembeye gre hamılesın mavıdeb bı cacık anlamadım bu arada madem bebek dusunıyrsunuz ıcıne bsalsa ya kalıtelı sperm dollemıs olur cocuk dusunup dısarı bsalmak sacma
olursa olur gibi bir düşüncemiz vardı, geçen haftaya sınavım vardı onu atlatalım kesin o zaman başlayalım demiştik o sebeple :)
aslında 2-3 dakika bekledim çizgi oluşmayınca kenara bırakmıştım. ertesi gün çöpe atmak için bakınca gördüm silik çizgiyiMerhaba bence de pembe teste göre hamilelik görünüyor.. Silik çizgi hemen mi oluştu kaç dakika beklediniz o da önemli
Ya moralinizi bozmak istemem ama bu tür ev tipi testlerde 5 dakikadan sonraki sonuçların dikkate alınmaması yazar.. Bugün yaptınız mı yine test?aslında 2-3 dakika bekledim çizgi oluşmayınca kenara bırakmıştım. ertesi gün çöpe atmak için bakınca gördüm silik çizgiyi
bugün mavi olan testi yaptım onda + şekli oluşması lazımmış ama benim sonuç arada kalmış gibi oldu o yüzden şüpheye düştümYa moralinizi bozmak istemem ama bu tür ev tipi testlerde 5 dakikadan sonraki sonuçların dikkate alınmaması yazar.. Bugün yaptınız mı yine test?
Böyle durumlarda maalesef ya birkaç gün daha beklemek gerekiyor yada kan testi yaptırmakbugün mavi olan testi yaptım onda + şekli oluşması lazımmış ama benim sonuç arada kalmış gibi oldu o yüzden şüpheye düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?