Gebeliğe Hazırlık Gebelik testim kızlar bakablrmisnz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk idrarla yaptım ama yok bugün adet günüm ama olmadım da

Bu testin yanlış 2. çizgi verdiğini hiç duymadım.
Gayette belirgin bir çizgi çıkmış. Bence hamile olma ihtimaliniz büyük.
Ayseee keşke olsam bu ay adet ağrım var evde test de yok ovulasyon testim var aksam 5 buçuk gibi yapacam çalışıyorum hemsireyim bize pandemi yok :) adet pazartesi günü kemiklerim sancılı insaallah hamileyimdir

Ayseee keşke olsam bu ay adet ağrım var evde test de yok ovulasyon testim var aksam 5 buçuk gibi yapacam çalışıyorum hemsireyim bize pandemi yok :) adet pazartesi günü kemiklerim sancılı insaallah hamileyimdir
Bide tam tersi miratech yanlış pozitif diye söylüyorlar hep
Ben bu testi hep iyi diye duydum. Dediğin saatte ovülasyon testini yap, bazı kişilerde hamileyken lh testlerinde koyulaşma oluyor, tabii her hamilede değil. Umarım bebeğin seninledir

Ben bu testi hep iyi diye duydum. Dediğin saatte ovülasyon testini yap, bazı kişilerde hamileyken lh testlerinde koyulaşma oluyor, tabii her hamilede değil. Umarım bebeğin seninledir
Ayşe düne göre ovulasyon koyulaşmış olabilir mi yaaa 4 gün kala negatifti dün sadece saatler sonra paylaştığım miratech çıkmıştı ovulasyon var onla yaptım

Eklentiler

• IMG_20201219_172057.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 27
Ayşe düne göre ovulasyon koyulaşmış olabilir mi yaaa 4 gün kala negatifti dün sadece saatler sonra paylaştığım miratech çıkmıştı ovulasyon var onla yaptım
Aaa evet gerçekten koyu çıkmış bu güzel bir işaret olabilir
Şimdiden 5 TL lil kaset testlerden al sabah ilk yap bence hadi inşallah ondada 2. Çizgiyi göreceksin

Aaa evet gerçekten koyu çıkmış bu güzel bir işaret olabilir
Şimdiden 5 TL lil kaset testlerden al sabah ilk yap bence hadi inşallah ondada 2. Çizgiyi göreceksin
Keskeeee ama evin karşısındaki eczane kapalı bende eve geldim yarında ovulasyon yaparım pazarteside adet günüm insaallah vardir

Bakalım ya bekliyorum hergün test yapıyorum nerdeyse
Bende öyleydim ovulasyondan sonra ama tutmadı adetimin 3.gunu nasipte varsa olur bu ay bir tane ovulasyon testi bir tane gebelik testim kaldı adet günü gebelik testini yapacam kasık ağrım olunca bir kere ovulasyon yapacam kafaya takmayacam

Bende takmıycam diyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor sürekli aklımda çok fazla takıntı haline geldi

Bende takmıycam diyorum ama aklımdan da hiç çıkmıyor sürekli aklımda çok fazla takıntı haline geldi
Gebelik testi aldıkça hergun yapıyordum manyaga baglamistim sabah akşam kesin hamileyimdir diyorum ama Dr umun dediği gibi kolay bı olay değil sağlıklı yumurta spermle buluşacak rahime inecek tutunacak tutunmadan inebilir bulusamayabilirler tek seferde olmuyo ilk gebeligim 3. Deneme de olmuştu oğluma kardeş istiyrm 23 aylik felan şuan ama hormonlarim bozulmuş yumurta rezervim azalmış 3 ay içinde olmazsa kontrol hormon bakilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…